Auli, Aulikki

Ravit

Suosikin valmentaja varoittelee pelaajia – pelkää ylimääräistä ”höpövirtaa”

Julkaistu:

Toto65
Keskiviikkona juhlii todennäköisesti moni suosikki, mutta kuuluuko Sun Capitano niihin?
Mika Ahlströmin valmentama Sun Capitano esitti viime kaudella lupaavia kilpaotteita ja voitti yhteensä kuudesti. Ruuna oli kaksi kertaa etevin Vermossa takarivistä huolimatta ja osoitti olevansa omiin sarjoihinsa pätevä juoksija.

Sun Capitano juoksi ennen taukoa tämän illan tapaan Vermossa ja kesti suursuosikin paineet. Joulukuisen startin jälkeen sään jumalat olivat sitä mieltä, ettei Sun Capitanon tarvitse kilpailla vähään aikaan.

– Ruuna jäi tauolle pakkasten pakottamana. Kelit menivät niin kylmiksi, etten tykkää ajaa silloin hevosilla. Terveenä Sun Capitano on saanut koko ajan olla, eikä siinä ole ollut mitään vikaa, Ahlström kertoo.

Sun Capitano starttaa kauden avauksessaan eturivistä. Monen hevosen taustajoukot olisivat lähtöasetelmista hyvillään, mutta Ahlström ei hyppinyt innosta lähtörata-arvonnan tuloksen johdosta.
MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)
MAINOS PÄÄTTYY

– Luulen tauon tuoneen hevoseen vähän ylimääräistä ”höpövirtaa”, joka voi näkyä lähdössä ylimääräisenä menohaluna.

– Pelkään laukkaa ihan jonkun verran. Luotan kuitenkin Akuun, (Ari Moilanen) sillä hän tuntee hevosen. Eiköhän mies tiedä kummin päin ohjien kuuluu olla kädessä? Ei Akua varmastikaan turhaan ole pumpulisormeksi kutsuttu.

Nätti juoksu toiveissa

Totopelaajat ovat huomioineet ruunan vahvasti kolmannessa Toto65-kohteessa pelaamalla sen suosikiksi. Ahlström ei lähde Vermoon verenmaku suussa, vaan toivoo suojatilleen rakentavaa starttia.

– Toivoisin tässä kohtaa sisäratareissua, jollaisella näkisi missä hevosen kanssa mennään. Tarkoitus olisi päästä takaisin säännölliseen starttirytmiin, koska se on tämän hieman omanlaisensa hevosen kanssa tärkeää.

– Keskiviikkona on mukana oman sarjan hevosia, joiden mukana pitäisi pysyä tauosta huolimatta, jos ne meinaa joskus voittaa, Ahlström pohtii.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt