Senja

Ravit

Millainen jono tästä syntyy? Mikkelissä jaetaan ämpäreitä – täytteeksi hevosensontaa

Julkaistu:

Mikkelissä houkutellaan ihmisiä raviradalle ilmaisilla ämpäreillä. Lisäksi ämpäriin saa mielenkiintoista täytettä.
Mikkelin raveissa on sunnuntaina ylimääräisenä kiihokkeena Suomessa jo legendaksi noussut ilmainen ämpäri. Sellaisen saa tällä kertaa 500 ensimmäistä paikalle saapuvaa.

Eikä halukkaiden mukaan tartu pelkästään ämpäri, vaan täytteeksi saa halutessaan rehellistä hevosenpaskaa kotipuutarhan lannoitteeksi.

– Mikkelin ravirata jakaa ensi sunnuntain raveissa 500 muoviämpäriä asiakkaille. Tyhjällä ämpärillä ei välttämättä tarvitse kotiin palata, sillä kotipuutarhureille on varattu ämpärintäytteeksi ”hyvien hevosten lantaa turvekuivikkeessa”, radan tiedotteessa todetaan.

Radan toimitusjohtaja Kari Tiainen kertoo ajatuksen olleen mielessä jo pitkään. Hän tietää, ettei idea ole uusi, mutta se on hyväksi todettu ja Mikkelillä on tarjota pikantti lisä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Jotkut yritykset ovat houkutelleet mukavasti jonoja jakamalla ämpäreitä. Meillä on tarjota päälle ekologinen lisä lannoitteen muodossa. Emmekä jaa mitä tahansa lannoitetta, vaan Laitisen tallilta menestyneiden hevosten tuottamuksia. Nimet Ärsyke ja Kihisee lienee useille tuttuja, Tiainen myhäilee.

– Tietysti ämpärin saa mukaansa myös ilman kakkaa ja ämpäreiden suojaksi on tarjolla muovipussi.

Tiainen kertoo hankkineensa jo ajat sitten 1000 ämpäriä, joista puolet jaetaan nyt ja puolet huhtikuun lopulla Lappeenrannan raveissa. Tiainen toimii myös Lappeen radan vetäjänä.

Ämpärijako alkaa Mikkelissä yleisöalueella kello 13 ja ravit tuntia myöhemmin.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt