Tenho, Max

Ravit

Ohjastaja sai hevoselta kylmää kyytiä kilpailun jälkeen – ”Oli kuin salamanisku”

Julkaistu:

Ravit
Suomalainen ravivalmentaja koki kovia hyvin sujuneen kilpailun jälkeen ja joutui pitkälle sairauslomalle.
Ilmajokelainen Tommi Ala-Nikkola, 41, vasta sulatteli viime keskiviikkona Vermossa kakkossijan tuonutta juoksua, kun tärähti. Hänen ajokkinsa Count Forever potkaisi takajaloillaan sillä seurauksella, että kärryillä istuneen valmentajan vasemman jalan sääriluu murtui.

Vähintään kuukauden sairauslomalle joutuneelle ammattivalmentajalle potku tuli täytenä yllätyksenä.

– Count Forever oli rauhallinen, kun olin startin jälkeen ajamassa sillä jäähdyttelyistä vierastalliin. Yht’ äkkiä se ilmeisesti säikähti jotakin ja potkaisi molemmilla takajaloillaan. Heti potkun jälkeen hevonen oli taas rauhallinen, Ala-Nikkola sanoo.

Valmentaja kertoo, ettei Count Forvever ollut ennen keskiviikkoa potkinut ihmisiä kohti. Ala-Nikkola sanoo myös, ettei hän ollut saanut koskaan aikaisemmin vammoja muidenkaan hevosten potkuista.
MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)
MAINOS PÄÄTTYY

– Vermossa tuli kyllä todistettua, kuinka mahdottoman nopea hevosenpotku on. Se oli kuin salamanisku, Ala-Nikkola kuvailee.

Kahdentoista hevosen tallia pyörittävä Ala-Nikkola joutuu tekemään poikkeusjärjestelyjä sairauslomansa ajan, jotta hevosten päivittäinen treenaaminen ja kilpailuttaminen eivät kärsi.

– Vaimollani Eevalla on tässä suurin vastuu, mutta myös omistajia käy tallillani ajamassa hevosiaan. Lisäksi luottopakillani Mika Seitulla on iso rooli.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt