Laura

Ravit

Kanta-asiakkaan huikea muisti toi pikkurahalla 80 000 euroa – ”Eiköhän vaimo keksi menoeriä”

Julkaistu:

Ravivoitto
Raviharrastaja luotti vanhoihin suosikeihinsa.
Teivon raveissa elettiin tiistaina yllätyksellistä iltaa. Yksi totoaja sai ainoana pelaajana viisi oikein Toto5-pelissä. Oikea rivi palkittiin peräti 80 000 eurolla.

IS Ravit tavoitti onnellisen voittajan keskiviikkona.

Totopelejä 70-luvulta asti harrastanut kanta-asiakas vietti iltaa entisten työkavereiden kanssa kantapöydässään, kuten lukuisia kertoja aikaisemmin.

– Samalla porukalla istutaan ravi-iltaa lähes joka tiistai. Kovin ammattimaisesti yritetään tarkkailla lämmityksiä ja tehdään sitten pieniä virityksiä peleihin. Puhtaita harrastelijoitahan ja niin sanottuja pienpelureita tässä silti ollaan, voittaja naureskelee.
MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)
MAINOS PÄÄTTYY

– Ravit on kiva harrastus porukalla ja kuten tiistai osoitti, niin siitä voi suhteellisen pienellä summalla voittaa merkittävän summan, kun kaikki natsaa.

Panosti 30 euroa

Nimettömänä pysyvän voittajan 30 euron hintainen lappu oli rakennettu kierroksen ainoan suosikkivoittajan Rapido Streamlinen varaan. Muiden lähtöjen yllättäjät tulivat lapulle vanhojen näyttöjen perusteella.

– Sitä yrittää painaa mieleensä, jos joku hevonen tekee esityksen, jonka perusteella se voisi joskus yllättää. Välillä ne muistaa vasta lähdön jälkeen, ja se vasta harmittaa!

– Tiistaina sattui sitten se pöljä tuurin päivä, kun niitä mieleen jääneitä hevosia tulikin voittoriviin useampia.

Rivin suurin yllättäjä Madonnas Classic (0,3 %) oli tapaus, josta totoajalla oli huonojakin muistoja.

– Pelasin oria syksyllä pari kertaa yllättäjänä, eikä se silloin onnistunut. Myöhemmin hevonen tuli hirmukertoimella kaksariin, enkä tietysti silloin pelannut sitä. Tällä kertaa se näytti hyvältä lämmityksessä ja ajattelin, että enää en varmasti jätä sitä pois lapulta.

Voitto vaati hieman normaalia suuremman satsauksen, mutta riskinotto kannatti.

– Olen yleensä pitänyt ehdottomana panostusrajana 25 euroa, mutta tiistaina oli mukana poikkeuksellisen paljon sellaisia muistin sopukoista löytyneitä hevosia, että kupongin hinta nousikin 30 euroon.

Vaimo järjestää käyttöä voittorahoille

Suurvoittajan totoura on tuonut yhden ison voiton aiemminkin. Pelaaminen ei ole silti ollut mikään kultakaivos.

–  Markka-aikana 90-luvulla tuli yksi isompi voitto, mutta muuten en voi hirveästi ylpeillä. Viime vuonna ei pelit tainnut osua kovin usein, ja osumissakin voitot olivat lähinnä satasia.

Voittaja itse ei ole vielä tehnyt suurempia suunnitelmia voittorahoille, mutta uskoo vaimolla olevan käyttökohteita mielessä.

– Keittiöremontista on haaveiltu pari vuotta, joten eiköhän se ole nyt ainakin tehtävä. Muuten en ole raha-asioita suuremmin miettinyt. Eiköhän vaimo keksi menoeriä, voittaja miettii huvittuneena.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt