Ravit

Näin isket naisen Vermon raveissa – katso varmat vinkit!

Julkaistu:

DEITTIRAVIT
Vermon lauantain T76-raveissa on kaviouran ulkopuolella sinkkuteema.
Erilaiset deittiohjelmat pyörivät tv:ssä nykyään lähes aamusta iltaan. Vermon ravirata yrittää mukaan markkinoille ja on kutsunut täysi-ikäiset sinkut lauantain Toto76-raveihin – parhaassa tapauksessa jopa pariutumaan. Sokkotreffitapahtumaan on muun muassa pystytetty Love-baari ja tapahtumaan järjestetään ilmaiskuljetuksia.

IS Ravit kokosi kevyen paneelin antamaan iskuvinkkejä poikamiehille. Kokemäkeläinen ravivalmentaja Liisa Nummi ja orimattilalainen ohjastaja Henna Halme painottavat, ettei hevosnaisten iskemisessä tarvita erikoisuuksia.

– Hyvä perusohje on: pukeudu siististi, käyttäydy kohteliaasti ja mene rohkeasti juttelemaan. Kliseemäisiä iskurepliikkejä kannattaa välttää, mutta pienet kohteliaisuudet tytöstä tai hänen hevosestaan toimivat aina, Nummi ja Halme ohjeistavat.

– Peli kannattaa avata drinkkitarjouksella. ”Pienessä sievässä” oleminen ei ole maailmanloppu, mutta tukeva laitamyötäinen ei ole suositeltavaa. Puhu ja kuuntele sopivassa tasapainossa. Osaa myös antaa periksi, mikäli toisen mielenkiinto ei herää. Loputon piinaminen tuottaa vain kiusallisia tilanteita molemmille osapuolille, ystävykset lisäävät.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

”Tarvitsemme lisää miehiä”

Toimitusjohtaja Pia Blom-Johansson kertoo Vermon yrittävän houkutella ihmisiä takaisin raviradoille muun muassa erilaisilla teemailloilla. Lauantain sinkkukohtaaminen järjestetään yhteistyössä Deittisirkuksen kanssa ja tapahtumaa varten nimetyssä ravintolassa Vermossa.

– Ravit olivat aikanaan tärkeä kohtaamispaikka. Yritämme teemailloilla palauttaa perinnettä. Teemat eivät ole varsinaisesti mikään uusi tai edes meidän oma idea, mutta näemme sen hyvänä tapana saada väkeä taas raveihin paikan päälle ja ne ovat osa meidän uutta strategiaa, Blom-Johansson mietiskelee.

– Erilaisia teemailtoja on tarkoitus järjestää vähintään kerran kuukaudessa, joskus jopa kahdesti. Haluamme houkutella uusia ihmisiä ravien pariin. Vaikka ihmiset eivät heti ensimmäisellä kerralla osallistu totoon, niin näin voi käydä jatkossa ja he saattavat tuoda innostuksensa myötä taas uusia ihmisiä mukanaan.


Blom-Johansson kertoo varsinkin sinkkunaisten ottaneen tämän idean innolla vastaan, mutta se tuo mukanaan ongelman.

– Me tarvitsemme lisää miehiä. Naiset ovat ilmoittautuneet aktiivisesti, mutta miehistä on pulaa. Voihan se olla, että miehet eivät piittaa ilmoittautumisista ja tulevat sitten vasta vain paikan päälle, Blom-Johansson pohtii.

Vermon ravit alkavat lauantaina kello 14.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt