Severi

Ravit

Derbyvoittajan taustajoukkojen jouluinen hyväntekeväisyystempaus - osa voitoista köyhille lapsille

Julkaistu:

HYVÄNTEKIJÄT
Derbyvoittaja ja Suomen ennätyshevonen Vitterin taustajoukot näyttävät positiivista esimerkkiä ja lahjoittavat osan hevosen voitoista Operaatio Joulun Lapsi -keräykseen.
Operaatio Joulun Lapsi vie kenkälaatikoihin pakatuilla joululahjoilla joulumieltä Euroopan köyhimmille lapsille. Derby-voittaja Vitter on yksi keräyksen lähettiläistä ja lahjoittaa osan saavutetuista ja tulevista voitoistaan hyväntekeväisyystyön hyväksi.

- Lasten auttaminen on meille kunnia-asia. Operaatio Joulun Lapsi on todella meidän näköinen projekti. Oli selvää, että olemme mukana Vitterin kanssa, Vitterin valmentaja Jalmari Svart ja hoitaja Sabrina Erus sanovat.

Erus ei halua eritellä tarkkoja keräykseen meneviä summia.

- Se on meidän ja heidän välinen asia, mutta summa on merkittävä. Se muodostuu osin jo saavutetuista voitoista ja osin toivottavasti tulevista voitoista, Erus tyytyy kommentoimaan.

Vitter esittäytyy kotiratansa Teivon T76-raveissa 12.12. ja haastaa omalta osaltaan suomalaiset auttamaan. Keräyksen Pirkanmaan aluekoordinaattori Marja-Leena Erkkilä esittelee kampanjaa ja liikkuu ravien ajan yleisön joukossa keräyslipasjoukkojensa kanssa.

Suomalaisten lahjoittamat yli 32 000 lahjaa ovat parhaillaan matkalla Romaniaan ja Moldovaan.

Lähde: Teivon raviradan lehdistötiedote.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt