Raakel

Ravit

Onko tässä keskiviikon edullisin pelihevonen? – "Peliprosentit kuulostavat tosi alhaisilta"

Julkaistu:

Toto65
Matias Salon valmennettava Better Boost on alustavasti selvästi aliarvostettu keskiviikon Toto65-pelissä.
Hurjassa kunnossa kilpailevan ruunan edellisjuoksun viides sija on saanut monen pelaajan unohtamaan hevosen pois pelikuitiltaan.
 
Peliosuus on kasvamaan päin, mutta kyseessä on kuitenkin oikein edullinen pelivalinta. Maanantaina hevosen kannatus oli vain viiden prosentin tuntumassa.

- Peliprosentit kuulostavat tosi alhaisilta. Mielestäni Better Boost on huomioitava tässä paikassa, enkä itse uskaltaisi jättää sitä pois peleistä.

Vähälle huomiolle jääneen hevosen viime juoksun heikompi sijoitus selittyy pieleen menneellä juoksulla.

- Ruuna teki Porissa mahdottoman hyvän juoksun. Se jäi roikkumaan ensimmäisen kierroksen ajaksi kolmannelle. Jatkossa Better Boost pääsi selkään, mutta sieltä ei löytynyt ajoissa vapaita kiritiloja. Tosi vihaisesti hevonen tuli korvat kiinni maaliin, Salo varoittaa pelaajia.

Lähtönsä eniten tienannut juoksija pääsee keskiviikkona matkaan ysiradalta, josta ainakin viime kerran kolmannelle radalle roikkumaan jääminen on todella kaukaa haettua. Edestä matkaan lähtee nopeat avaajat, joten sopiva juoksupaikka voi löytyä läheltä kärkeä.

Salo pitää lähtöpaikkaa hyvänä, vaikka tiedostaa kovien vastustajien pääsevän matkaan eturivistä paremmilta lähtöpaikoilta.

- Lähtöpaikka on hyvä. Tuosta pääsee varmasti iskuasemiin. Huippukuntoinen juoksija lopettaa hyvän selkäjuoksun jälkeen lujaa.

Ruunan kengitystä on muuteltu viime aikoina useasti. Toissa kerralla sadekelillä hevonen juoksi kengät jalassa. Viimeksi kaikki kengät olivat puolestaan pois. Vermossa hevoselta riisutaan pelkät etukengät. Salon mukaan ei ole suurta merkitystä ovatko kaikki kengät pois, vai pelkästään etukengät.

Porin juoksussa ruunalla kokeiltiin niin sanottuja jenkkikärryjä, jotka näyttivät sopivan hyvälle kaarrejuoksijalle loistavasti. Samat kärryt nähdään Better Boostin perässä myös Vermossa.

Better Boostin voitto ei järkyttäisi Saloa, vaikka vastassa onkin Alert Kempin johdolla muutama kovakuntoinen vastustaja.

- Voitto ei yllättäisi, mutta toki silloin juoksun pitää onnistua nappiin, Salo neuvoo pelaajia.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt