Satu, Luukas

Ravit

Sormen puraisija rökitti nyt pelurit – palomiehet saivat kullanarvoisen vihjeen

Julkaistu:

Toto76
Vaikka Rocking Love vei Hannu Korvelta syksyllä sormen, valmentaja antoi ”hirviöhevoselleen” anteeksi viimeistään Mikkelin kilpailun jälkeen.

Rocking Loven voitto oli shokki pelureille. Sitä oli rastattu T65:ssä alle prosentti. Totokertoimet pomppasivat pilviin. Tamma voittajakerroin oli 62,54 ja kaksoisveikkauskerroin Sing In Silencen kanssa kipusi 1140:ää. Vastaavia lukemia nähdään ravilähdöissä ani harvoin.

Jos työkaverit uskoivat Korpea, he kylpevät tällä hetkellä rahassa.

- Sanoin aamulla töistä lähtiessäni kaikille, että jos haluatte tuplata palkkanne, pelatkaa tänään Rocking Love, pirkkalalainen palomies Korpi  myhäili.

Korpi myönsi, että voitto oli myös hänelle yllätys.

- Rocking Love on hyvä ja vahva hevonen, mutta vastus oli hirmu kova. Suosikit saivat kuitenkin raskaat juoksut, kun taas meillä meni kaikki nappiin, molemmat jalkansa kohti taivasta maalilinjalla voittoa tuulettanut kuski kertoi.

Viime kuun alussa Korpi ei paljon tuuletellut. Kun hän meni rauhoittelemaan toisen hevosen kanssa tappelua haastanutta testosteronitammaansa, tämä puraisi häneltä sormenpään irti.

- Yksi sormi sinne tai tänne. Koska Rocking Love alkoi joskus astua muita hevosia, se testosteronimäärä mitattiin. Lukema oli 17-kertainen normaaliin verrattuna. Ihan hyvä jätkä, Korpi kuvaili hevosta, joka on hänen mukaansa kumpaakin sukupuolta.

Mikkelin ravit olivat Korvelle täysosuma. Hän voitti T76-kohteiden ulkopuolella myös toisella valmennettavallaan, Saxoilla.

Myöskään miehikkäläläinen Roni Paldan ei unohda herkästi lauantain raveja. Hän ajoi Mikkelissä Heaven’s Firella valmentajauransa ensimmäisen T76-voiton.

- Olemme kulkeneet tamman kanssa jännän tien, joten tämä voitto merkitsee minulle aika paljon. Kun se on hyvä, se nähdään täällä voittajaringissä, mutta huonona päivänä se ei saa mitään aikaiseksi. Välillä raviurheilu ei kiinnosta sitä, Paldan sanoi.   

Myös Rillakan ja Virin Camillan omistajavalmentajat Pekka Mikkonen ja Reino Miettinen pääsivät ensimmäisen kerran T76-seremonioihin. Rocking Loven veroisen pommin tarjonnut Rillakka oli johtopaikalta täysin pitelemätön kovia hevosia vastaan ja Virin Camilla spurttasi loppusuoralla kärkeen tarkan peesijuoksun jälkeen.

Sairaustauko ei näkynyt Desdemona Bokon otteissa, eivätkä pelaajatkaan sitä epäilleet, sillä tamma oli selvä suosikki. Se hoiti leiviskänsä tyylikkäästi piikkipaikalta. Fire Spruce jyräsi takajoukosta kierroksen kirillä lähimmäksi.

- Kivi putosi sydämeltä tämän esityksen jälkeen. Nyt on paljon helpompi lähteä seuraaviin kilpailuihin, Desdemona Bokon valmentaja Minna Kangas jutteli.

Kankaalle tuli voiton jälkeen vain sellainen ongelma, että hyväpalkintoisten sopivien lähtöjen löytäminen ei ole enää jatkossa yhtä helppoa. Tamman voittosumma ylitti 50000 euroa, eli pronssidivisioonalähtöjen rajan. Tämän takia valmentaja ei voi vastoin suunnitelmiaan ilmoittaa suojattiaan seuraavalle T76-kierrokselle Lahteen.  

- Pelaajan tyhmyyttä, jos tähän hevoseen putosi.

Näin ojensi Vektorin Maineella voiton ajanut Jukka-Pekka Kauhanen sitä pelaajaa, jonka kuponki oli selvittänyt ainoana viisi edellistä T76-kohdetta. Tämänkin pelaajan lappu putosi laulukuoroon Kauhasen voiton takia, sillä siinä oli varmana suosikki Costello.

Lähtö ratkesi viimeisellä takasuoralla, missä Costello laukkasi johtaneen Vektorin Maineen rinnalta.

- Vaikka Costello on vahva hevonen, uskoin Vektorin Maineen pärjäävän sille nopeudellaan. Lisäksi tiesin pääseväni suosikin etupuolelle alussa, Kauhanen perusteli.

Kauhanen mainitsi myös, että Vektorin Maine oli kepittänyt Costellon kaksikon edellisessä kohtaamisessa.

Oikea Toto76-rivi, Mikkeli 10.10.

Toto76-1: 3 Desdemona Boko
Toto76-2: 6 Rocking Love
Toto76-3: 6 Rillakka
Toto76-4: 1 Heaven’s Fire
Toto76-5: 10 Virin Camilla
Toto76-6: 6 Vektorin Maine
Toto76-7: 7 Victory Bonsai

Seitsemän oikein -tuloksia ei löytynyt. Kuusi oikein -voitto-osuus 3962,50 euroa.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt