Satu, Luukas

Ravit

Lupaava ravihevonen rahoittaa lastensairaalaa – 100000 euron lahjasekki tavoitteena

Julkaistu:

Hyväntekijä
Kiss My Turku juoksee kilpaa hyvän asian puolesta. Kampanjan tavoite on kerätä 100000 euroa lastensairaalalle.
Turun Hippoksen puheenjohtaja ja hevoskasvattaja Hannu Nivola halusi Turun ensi vuoden Kuninkuusravien kunniaksi kehittää kampanjan hyvän asian eteen. Yhteistyökumppaniksi löytyi Visit Turku ja sieltä edellisten Turun Kuninkuusravien aikaan hevosista innostunut myynti- ja markkinointipäällikkö Satu Hirvenoja.

- Nivola ilmoitti antavansa hevosen ja kysyi, että mitä keksitään. Hyväntekeväisyyskohteeksi valikoitui Turun lastensairaala ja erityisesti sen laitehankinnat, Hirvenoja kertoo.

Callela-hevosten kasvattajan lahjoittaman varsan nimeksi muutettiin Kiss My Turku ja siitä alettiin myydä 300 euron hintaisia osuuksia.

- Minimitavoitteemme on myydä 300 osuutta, ja koko kampanjan tavoite on 100000 euron kerääminen. Tähän mennessä olemme myyneet satakunta osuutta. Hevonenkin jo kilpailee, ja olemme ryhmällä käyneet sitä kannustamassa.

- Olisihan se komeaa joskus marssia 100000 euron lahjasekin kanssa sairaalaan, mutta tietysti jo kaikki kerätty raha on plussaa, Hirvenoja laskee.

Kiss My Turun osakkuuksista maksetuista rahoista lahjoitetaan suoraan noin 70 prosenttia. Loppuosa kuluu hevosen valmennus- ja elinkustannuksiin. Kilpailuansioista pottiin menee suurin osa, kunhan niistä on ensin vähennetty valmentajan ja ohjastajan palkkiot.

Kolmevuotias tamma on startannut seitsemän kertaa. Se on saavuttanut yhden voiton ja palkintorahoja 1485 euroa. Lupaava hevonen selvisi myös arvostettuun Tammakriteriumin finaaliin, ja sen tulevaisuus näyttää positiiviselta.

- Tammalla on ollut pieniä nuorten hevosten vaivoja, ja oletus on, että sen ansiokkaimmat vuodet odottavat edessä päin, Hirvenoja uskoo.

Harri Koivusen valmentama Kiss My Turku kilpailee seuraavaksi tiistai-iltana Tampereella.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt