Laura

Ravit

Voittamaton suosikki ei pelota − "Veri punnitaan toden teolla"

Julkaistu:

Toto65
Haastajahevosen valmentaja ei lähde kumartelemaan tällä kaudella voitosta voittoon kulkenutta vastustajaa.
Tänä vuonna hurjaa jälkeä tehnyt Välähdys kilpailee selvänä ennakkosuosikkina kylmäveristen koitoksessa Toto65-kierroksella. Voittokone saa tällä kertaa juosta tosissaan, sillä hyvistä lähtöasemista matkaan starttaa Jouni Miettisen valmennettava Villikunkku.

Vannoutunut suomenhevosihminen lähtee keskiviikon Vermon starttiin kovin odotuksin.

- Pärjäämään lähdetään Villikunkun kanssa. Uskon meidän taistelevan voitosta Turun viime startin perusteella. Siellä ori teki kuolemanpaikalta uuden ennätyksensä 24,0/2100, Miettinen hehkuttaa.

Villikunkun viimeisimmät juoksut eivät ole sujuneet helpoimman kaavan mukaan. Ensin Porissa hevonen jäi johtavan taakse voimissaan pussiin. Kahdessa seuraavassa kilpailussa Tampereella ja Turussa juoksupaikkana oli raskas toinen rata ilman vetoapua.

Tällä kertaa eturivistä liikkeelle kiihdyttävällä nopealla lähtijällä on hyvä sauma edetä keulapaikalle.

- Turussa keulapaikan saaminen oli erittäin pienestä kiinni. Merran Emil kerkesi livahtaa niukasti etupuolellemme. Uskon hevosen saavan nyt keulat haltuunsa, jolloin muille tulee kiire. Keulapaikalta voi säädellä vauhtia sopivaksi ja ajaa lopussa alta pois.

Keskiviikon startissa vastus ei ole yhtä lukuun ottamatta kovinta mahdollista. Tänä vuonna yhdeksän kertaa yhtä monesta yrittämästä voittanut Välähdys lähtee lisäksi matkaan takarivistä.

- Nyt vastus ei ole yhtä kova mitä oli Turussa. Välähdys on kova vastustaja, mutta senkin veri punnitaan nyt toden teolla.

Valmentaja Miettinen ajaa tunnetusti hevosillaan kilpaa tiheään tahtiin. Villikunkku ei ole poikkeus, sillä se starttasi edellisen kerran viime lauantaina.

- Lyhyt starttiväli on sopinut orille ennen. Se on parantanut yleensä aina toiseen juoksuunsa. Mitään varmaa ei voi ennakkoon luvata, mutta uskon meidän olevan tiukasti voittotaistossa mukana, Miettinen lupailee.


Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›