Liisa, Elisa

Ravit

Aikaisemmin hyllytetty totopeli herätettiin henkiin: "Vaihtelu virkistää"

Julkaistu: , Päivitetty:

TOTO5
Toto4-pelin paikalta aikoinaan väistynyt Toto5 palaa Fintoton pelitarjontaan.
Lokakuussa 2013 hyllytetty Toto5-peli palaa syyskuussa. Fintoto palauttaa Toto5-pelin pelattavaksi yhteistyössä Teivon raviradan kanssa Teivon tiistairavien pelisapluunaan.

- Aikanaan tehtiin radikaali ratkaisu korvaamalla Toto4-peli lähes kokonaisuudessaan Toto5-pelillä. Se ei toiminut silloin halutulla lailla ja pelimuoto muutettiin takaisin vanhaan, Fintoton toimitusjohtaja Pertti Koskenniemi avaa taustoja.

- Porukkapelaamisen lisääntymisen myötä on tullut pelaajilta selkeä kaipuu hieman vaikeampaa pelimuotoa kohtaan ja sellaisen tarjoamista kokeillaan nyt. Toto4-peliin ei ole ollut kovin järkevää tehdä suuria kimppakokonaisuuksia, mutta jatkossa saadaan tällä muutoksella arkiraveihin yksi sellainen pelipäivä joukkoon.

Tiistaista on tarkoitus nostaa yksi profiilipäivä lisää viikkoon keskiviikon ja lauantain rinnalle.

- Yritämme tällä tavalla saada myös piristystä tv-lähetysten vetovoimaan. Teivo on ollut jo pitkään päävastuussa tiistaipäivistä ja rata on jo muutenkin linjannut nostavansa palkintojaan. Meidän kokeiluhalumme ja Teivon satsausinto kohtasivat, eikä päätös ollut vaikea, Koskenniemi paljastaa.

Toto5-pelin lisäämistä muille viikonpäiville ole vielä suunniteltu.

- Teivo aloittaa Toto5:n tarjoamisen syyskuun alussa ja luonnollisesti seuraamme tuloksia. Ei ole mahdoton ajatus, että Toto5 palaa laajemminkin pelattavaksi, mutta siitä ei ole ollut vielä suunnitelmia. Teivon osalta ei ole kyseessä mikään kokeilujakso, vaan suora muutos. Toki voimme palata takaisin vanhaan, mikäli seuraukset eivät tyydytä.

- Aiemmin on menty ravien kaikki peruspäivät säännönmukaisesti samalla T-pelillä, mutta koimme, ettei mikään estä sekoittamasta hieman pakkaa ja pelimuotoja. Vaihtelu varmasti virkistää tälläkin saralla, Koskenniemi laskee.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt