Aune, Oona

Ravit

Jontte Boyn epäonnistumiseen yllättävä syy – sama ei toistu Oslossa

Julkaistu:

Ravit
Tuomas Korvenoja on löytänyt selityksen Jontte Boyn tasapaksulle juoksulle Elitloppet-raveissa. Hevonen saa lisävarusteita 1,5 viikon päästä Oslon starttiin.

Valmentaja Tuomas Korvenoja kertoo, että Jontte Boy löi sunnuntaina etupolviinsa, mikä vei siltä vauhtia maalisuoran taistossa. Jotta jatkossa sama ongelma ei toistu, hevoselle lisätään polvisuojat.

- Oli yllättävää, että Jontte Boy oli lyönyt Solvallassa kunnon vekin vasempaan polveensa. Koskaan aikaisemmin vastaavaa ei ollut tapahtunut, Korvenoja hämmästelee

- Polveen lyönnit selittävät sen, miksi ori oli maalisuoralla yksiohjainen ja siltä puuttui vauhtia. Toiseksi sijoittunut vastustaja juoksi takanamme, ja olisin kuvitellut hevoseni pystyvän kirimään samaa vauhtia sen kanssa.

Suurimman suomalaislupauksen jatko-ohjelma on selvillä. Se juoksee 1,5 viikon päästä Oslo GP-ravien 4-vuotiseliitissä ja sen jälkeen Halmstadin Sprintterimestaruudessa, jonka Korvenoja voitti Brad de Veluwella ikimuistoisella tavalla ME-ajalla kolme kesää sitten.

- Jontte Boy on kilpaillut vasta kolmesti tänä vuonna, joten ei muuta kuin uutta yritystä. Oslossa hevoselle laitetaan polvisuojat, Korvenoja sanoo.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt