Satu, Luukas

Ravit

Nelivuotiseliitti pettymys suomalaisfaneille: "Pakko myöntää, ei täyttänyt odotuksia"

Julkaistu:

ELITLOPPET
Jontte Boylta odotettiin paljon Elitloppet-sunnuntaina, mutta saatiin vähän.
Suomen kiinnostavimman hevosen tittelistä tiukasti kamppaileva ikäluokkamenestyjä Jontte Boyn Solvallan vierailu jätti kysymysmerkkejä. Ori matkasi toisen radan jonossa kolmantena, josta loppusuoran kiri oli odotettua vaisumpi. Sijoitukseksi tuli kuudes ajalla 11,1a.

- Odotin hevoseltani enemmän. Ruutia ei ollut aivan toivotulla lailla. Epäilen, että tässä hieman näkyy se, että Jontte Boylla on kuitenkin vasta kolme starttia tälle vuodelle, Valmentaja Tuomas Korvenoja arvioi.

Taustajoukot eivät kuitenkaan laittaneet päätä kokonaan pensaaseen.

- Ori kaipaa nyt vain kovia startteja, että se pääsee kunnon rytmiin. Tähtäin on siirretty Oslon nelivuotislähtöön ja siitä Halmstadin Sprintterimestaruuteen.

Lähtö ajettiin vastikään edesmenneen raviammattilaisen Tommy Hannen muistoksi. Ykköseksi saatiin sopiva hevonen, sillä ylivoimainen voittaja Al Dente on saanut ravurin alkeisoppinsa juuri Hannen käsissä. Al Dente ansaitsi Stall Stingille 500000 kruunua.

Hetki voittajakehässä oli todella tunteikas, sillä tallin omistaja on tehnyt pitkään yhteistyötä Hannen kanssa.

- On hyvin vaikeaa pitää tunteita kurissa, sillä meillä oli niin pitkä yhteinen historia. Toki tämä voitto on hieno tapa muistaa Tommya (Hanne), omistajan edustaja selitti.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›