Satu, Luukas

Ravit

Suosikkiravurilla murheita - kauden avaus siirtyy

Julkaistu:

Lupaavaa nousua lämminveriravureiden tammahuipulle tehneen Jaqueline Mon Amin arjesta kuuluu huonoja uutisia.
Kovalla prosentilla menestyvää kylmäkoskelaista amatöörivalmentajaa Timo Leivoa on kaipailtu raviradoille kesän korvalla, eikä vähiten tallin tähden Jaqueline Mon Amin vuoksi. Kahden viime kauden aikana 28 kilpailustaan 17 voittanut luokkatamma olikin jo tulossa taas mukaan kilpailuihin, mutta viime hetkillä ongelmat astuivat kuvaan.

- Jalassa on kolhu ja klinikkakäynti paljasti hankositeestä asioita, mitkä eivät sinne kuulu, Leivo muotoilee.

- Talven harjoitukset menivät hienosti. Pääsimme liikkumaan suunnitellusti. Hevonen oli hyvällä mallilla ja kauden avaus jo vahvasti suunnitelmissa.

Leivo painottaa, että Jaqueline Mon Amin vamma diagnosoitiin varsin lieväksi, eikä kirvestä ole heitetty kaivoon tämän kesän suhteen.

- Kolme viikkoa kävelytellään ja sen jälkeen käydään kontrollissa. Minulla ei ole kiire ja hevonen laitetaan varmasti kohdilleen ennen kuin startataan. Pohjat on kuitenkin kunnossa, eikä tämä välttämättä kauhean pitkäkestoinen hidaste ole.

Leivon tallin toinen kova tamma Hillbilly Hilda on ollut myös loukkaantumisen vuoksi sivussa, mutta sen radoille ilmestymiseen ei pitäisi mennä kauaa.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›