Visa

Ravit

Ojan pohjalta Toto65-yllättäjäksi: "Tämähän oli selvää pässinlihaa oikeilla varusteilla"

Julkaistu:

TOTO65, KE 8.4.
Lupaavana pidetyn Warriorin uran ei ole edennyt aina aivan suunnitelmien mukaan. Keskiviikkona ori patsasteli kuitenkin Toto65-voittajakehässä.

10-vuotiaaksi varttuneen Warriorin iästä huolimatta lyhyt kilpailu-ura on pitänyt sisällään menestyksen lisäksi paljon draamaa.

Ori on urallaan ollut usein yli-innokas ja se on tuottanut vaaratilanteita. Toukokuussa 2013 hevonen oli Vermossa pahassa kolarissa ja pääsi karkuun. Forssassa viime kesäkuussa ravuria heräteltiin ojan pohjalta, kun sen henki salpaantui ohjille painamiseen lähdön alla.

- Virtaa on riittänyt. Pidettiin reilusti taukoa, etsittiin oikeita varusteita ja nyt hevonen vaikuttaisi vihdoin olevan rauhoittumaan päin, Ilmo Saarinen perusteli menoa.

- Olisi kai sillä voinut ajella kilpaa jo aiemminkin, mutta omat työkiireet ovat lisäksi haitanneet.

Vermoon loimaalainen toi suojattinsa yli vuoden tauolta pelkkä koelähtö alla, eivätkä pelaajat juuri luottaneet valjakkoon. Saarinen ei antanut sen häiritä vaan kaasutti pitävään piikkiin.

- Selvää pässinlihaa se oli. Ei tämän kanssa menestys yllätä, mikäli se pysyy rauhallisena ja toimii.

- Toivoin, että saataisiin uralle uusi alku ja näinhän tässä näyttäisi käyneen, Saarinen tuuletteli. 

Korvenojalla toinenkin tähti Jontte Boyn lisäksi
  

Tuomas Korvenojan päivä lähenteli täydellisyyttä. Jontte Boyn komean paluun lisäksi miehen kolmevuotias Joe di Maggio tyylitteli kolmevuotiaiden joukossa. Ori voitti sekä helposti että täysin ylivoimaisesti hienolla volttituloksella 16,1 ja lunasti paikkansa Biofarm Cupin -finaaliin.

- Jämäkkä poika. Tätä on treenattu paljon ja tiesin kyllä sen pystyvän kovaan suoritukseen. Jatkoa odotetaan mielenkiinnolla, Korvenoja iloitsi.

Pitkällä matkalla nähtiin hurja taisto voitosta, jossa kolmen ensimmäisen hevosen eroja oli mahdoton havaita paljaalla silmällä. Tauolta palannut Tomorrowland oli lopulta millimetritaiston paras.

Ori on ilmoittautumassa ensimmäisten joukossa Elitloppet-viikonloppuun matkaavien suomalaishevosten joukkoon.

- Kevään päätähtäimenä on Harpers Hanover -lähtö Elitloppet-lauantaina, laukaalainen valmentaja Pirjo Vauhkonen paljasti. 

Nuorten ohjastajien Salamakypärät-kilpailu alkoi myös keskiviikkona. Viime viikolla Kanadasta palannut Emma Väre teki paluun myös ohjastustehtäviin. Uudet opit tuntuivat purevan, sillä suoraviivainen taktiikka tuotti voiton Gouann Laukolla.

Oikea T65-rivi, Vermo 8.4.

T65-1: 3 Joe di Maggio 
T65-2: 5 Warriori
T65-3: 7 Tomorrowland
T65-4: 4 Incredible Ironman
T65-5: 10 Rikurilla
T65-6: 8 Armani Cates

Kuusi oikein tuloksille: 115,70 euroa
Viisi oikein: 4,90 e
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›