Ravit

Brad de Veluwelle joululahja etuajassa!

Julkaistu:

RAVIT
Läntiseltä ravirintamalta hyviä uutisia!
Ruotsissa Reijo Liljendahlin tallissa valmentautuva Brad de Veluwe on saanut eläinlääkärin tarkastuksessa puhtaat paperit ja kaikkien aikojen suomalaislupaus saa aloittaa peruskuntotreenin.

- Olimme viime viikolla eläinlääkärin luona ja kuulimme uskomattoman iloisia uutisia. Bradia on ajettu jarrukärryistä, ja hevonen on tuntunut treenissä hyvältä. Nyt saamme aloittaa varsinaisen peruskuntovalmennuksen, Liljendahl iloitsi ruotsalaislehti Travrondenissa.

Liljendahl kertoo, että oriin kanssa ei pidetä turhaa kiirettä, vaan tavoite on tulla radoille ensi keväänä.

Brad de Veluwe on juossut kaikki uransa startit Tuomas Korvenojan valmennuksessa. Kun oriin hankoside vammautui viime kesänä, omistaja Anders Ingman päätti siirtää silmäteränsä Ruotsiin ja valitsi valmentajaksi suomalaissyntyisen Liljendahlin.

Brad de Veluwe, 6, on juossut 38 starttia, voittanut niistä 23 ja kerännyt 1,14 miljonaa palkintorahoja. Oriin ennätys on nelivuotiaana mailin matkalla juostu 1.09,7. Tulos on myös absoluuttinen SE.

Liljendahlin hoivissa on muitakin suomalaisten omistamia huippuhevosia. Laakkosten laatutallin jenkkiori Knows Nothing voitti viikko sitten Tukholman Solvallassa avoimen ryhmän ja starttaa ensi viikonloppuna Åbyn radalla Göteborgissa kultadivisioonan suosikkina.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt