Anja, Anita

Ravit

T75-miljoonakierros: Sijoittajamiljonäärikin innostuu ravijackpotista

Julkaistu:

RAHAMIESKIN TOTOAA LAUANTAINA
Miljonääri-hevosenomistaja Reima Kuisla jännittää miljoonakierroksella hevostaan ja pelejään.
Seinäjokinen yrittäjä ja hevosenomistaja Reima Kuisla on aikanaan ollut kova totomies. Bisneskiireiden vuoksi pelihommat ovat jääneet vähemmälle, mutta lauantain Toto75-miljoonakierros innostaa yli 6,5 miljoonaa viime vuonna tienanneen rahamiehenkin.

- Aika pitkään omat pelit ovat rajoittuneet omien hevosten pelaamiseen. Ei ole ollut aikaa perehtyä. Tällaiselle kierrokselle on kuitenkin osallistuttava jo kannustuksenkin vuoksi. Kyllä minulta lähtee sellainen 1000-5000 euron pelisatsaus, Kuisla arvelee.

- Lahden jackpot-kierroksesta jäi vielä kaivelemaan, kun jätin pelit vetämättä ja oma hevoseni Oracle voitti pienenä yllättäjänä.

Keskustelun aikana Kuisla innostuu laskemaan, että paljonko maksaisi laittaa lauantaina omistamansa Big Sky Hurricane varmaksi ja muut lähdöt läpi.

- Reilu 135000 euroa, jaa pitäisikö sittenkin, Kuisla nauraa.

- En taida sentään. Yleinen luotto hevoseen on kova, mutta nyt se palaa huoltotauolta ja saattaa valmentajan mukaan olla hieman tukkoinen. Ei se silti iso yllätys ole, vaikka se voittaisi.

Kuislan hevosenomistajauran sadat hevoset ovat voittaneet lähes kaiken mahdollisen, mutta Käpylä GP -voitto puuttuu ja mies ottaisi sellaisen mielellään.

- Kyllä sitä aina miettii, että mitä hevoset ovat voittaneet ja mikä vielä puuttuu meriittilistalta.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›