Lempi

Ravit

Vuoden voitokkain hevonen peurakolarissa - kauden jatkuminen vaarassa?

Julkaistu:

KAUHUNHETKIÄ
Komeat yksitoista voittoa tänä vuonna saalistanut Magnat koki kauhunhetkiä tiistain ravien jälkeisellä kotimatkalla.
Tarunhohtoisen nousun tähdeksi tehnyt Magnat oli Teivossa suosikkina epäonninen, kun se jäi pitkäksi aikaa ilman kiritilaa, eikä huima kiri siivittänyt sitä kuin toiseksi. Pahempaa oli kuitenkin luvassa.

- Teimme kotimatkalla läheistä tuttavuutta peuran kanssa, Markku Oksanen harmittelee.

- Eihän sellainen peura kovin pahaa jälkeä ison auton keulassa tee, mutta eläinrakkaana miehenä yritin väistää ja väistöliikkeen seurauksena Magnat sai kolhun lapaansa.

Oksanen kertoo, että Magnat on ollut oma pirteä itsensä, mutta lapa turvottelee ja se käydään maanantaina kuvaamassa ultraäänellä.

- En ole huomannut hevosessa mitään erikoista, joten tuskin se kovin kipeä on. Lievää turvotusta. Ruuna on saanut ottaa viime päivät rauhassa ja se tutkitaan. Ensimmäinen ajatus on, että kausi voisi vielä jatkua.

Oksasten suojatti jakaa tällä hetkellä vuoden voitokkaimman titteliä Venicen kanssa, jonka taustajoukot ovat ilmoittaneet hevosen starttaavan tällä kaudella korkeintaan kerran. Hieno saavutus voisi olla hyvinkin Magnatin ulottuvilla.

- Ei me sellaista erikseen tavoitella. Olemme jokaisesta voitosta ikionnellisia. Pidämme takin napit tiukasti kiinni ja titteleitä tulee sitten, jos on tullakseen. Tärkeintä on nyt, että hevonen on kunnossa, Oksanen päättää.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›