Ravit

Yli 1,85 miljoonan mätkyt - "Hyvä tulos ravibaarista käsin"

Julkaistu:

Verot 2013
Ravi-ihmisten äyrilistan tuttu ykkösnimi on liikemies Reima Kuisla. Hän keräsi vuonna 2013 yli 6,5 miljoonan euron pääomatulot.
Tällä hetkellä yksin tai kimpassa eri puolilla maailmaa yhteensä 23 ravuria omistava Kuisla on seinäjokinen yrittäjä, jonka tulot koostuvat pääosin kiinteistöjen vuokratuloista ja sijoitustoiminnan osingoista. Kuisla kokosi yhteensä 6 521 293 euroa pääomatuloja ja lisäksi 38 449 euroa ansiotuloja. Jäännösveroa tuli maksettavaksi 1 858 512 euroa.

- Kyllä, maksan sen yli 1,85 miljoonaa jäännösveroja, mutta vierastan tässä yhteydessä vahvasti sanaa "mätkyt", joka on hyvin vanhanaikainen. Kyse on ihan normaaleista laskennallisista jäännösveroista, jotka muodostuivat pääomatuloistani, kun en maksanut vuoden aikana ennakkoveroja, Kuisla kuittaa.

Kuislan mukaan yritystoiminnan viime vuoden tulokseen pitää olla tyytyväinen.

- Onhan se hyvä tulos näin ravibaarista käsin tehtynä. Mikähän tulos olisi ollutkaan, jos olisin ryhtynyt oikein tosissani töihin, sanavalmis liikemies myhäilee.

Menestyksekkään hevosenomistajan ravureista neljää valmennetaan tällä hetkellä Pohjois-Amerikassa, yhtä Saksassa, ja yhtä Ruotsissa. Loput ovat Suomessa.

- Hevosia on tällä hetkellä ehkä hiukan liian monta. 10-15 olisi hyvä määrä, jotta homma pysyisi harrastuksena, Kuisla laskee.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt