Kauno, Kasperi

Ravit

Suomalaiskuskille 100000 euron voitto Saksasta

Julkaistu:

GROSSER PREIS VON DEUTSCHLAND 2014
Saksan huimatasoisen neljän Derby-voittajan kohtaamisen voittaja löytyi suosikkien ulkopuolelta. Yllätysykkösen ohjissa tuuletti Veijo Heiskanen.
Veijo Heiskanen ylsi Saksassa yhteen uransa suurimmista voitoista. Ruotsissa vaikuttava suomalaisraviurheilija korkkasi Grosser Preis Von Deutschlandin hienon taistelun jälkeen Riff Kronoksella. 100000 euron ykköspalkinto matkasi Ruotsiin Heiskasen luottohevosenomistaja Denco Ab:n tilille.

Hampurissa sunnuntaina kilpailtu lähtö nousi jo etukäteiskaavailuissa yhdeksi tasokkaimmista Euroopassa tänä vuonna juostavista nelivuotislähdöistä. Lähtölista kuhisi Derby-voittajia ja muita nousevia tähtiä. Lähdössä ei annettukaan kenellekään mitään ilmaiseksi.

- Me saimme hyvän paikan toisena toisella radalla, mutta tempo oli koko matkan äärettömän kovaa. Piti ajaa alusta asti täyttä, että pysyimme yleensäkään mukana. Lopulta jouduimme hyökkäämään hieman aiemmin kuin olisin halunnut, mutta hevonen taisteli upeasti loppuun saakka, Heiskanen selitti juoksunkulkua.

- Loppu hyvin, kaikki hyvin. Tämä on yksi urani suurimmista voitoista.

Suomalaishevosten toivo lepäsi Jonesyn harteilla. Tuomas Korvenojan ajokki haki kovassa avauksessa johtopaikan ja jatkoi pian Ruotsin Derby-voittaja Poochain takana. Ori oli viimeisessä kaarteessa hetken aikaa vailla kiritilaa, mutta sijoitukseen tuolla tuskin oli merkitystä. Tuloksena kunniakas neljäs sija ja 12500 euroa.

Korvenoja laittoi ravipäivän kakkoskilpailussa Hamburg Cupissa sijaa paremmaksi, kun Aaron de Veluwe kiri joukon hänniltä kolmanneksi. Sen tili karttui 5000 eurolla.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›