Lempi

Ravit

Muistatko vielä - tämä hevonen ratkaisi totomiljoonan kohtalon

Julkaistu:

Toto65
Kuninkuusravilauantai heinäkuussa 2012, Mikkelin ravirata. Ennen viimeistä Toto75-pelin kohdetta mukana on enää yksi kuponki, josta löytyy kuuden ensimmäisen kohteen voittajat. Jos myös viimeinen lähtö menee oikein, kupongilla saa jackpot-kierroksen koko miljoonan euron voittopotin.
Miljoonaa euroa puristelevat työkaverukset, joiden lapulla viimeinen lähtö on vain yhden hevosen varassa. Se hevonen oli Mauri Jaaran ajama Valiant Kemp.

- Muistan tilanteen hyvin. Valiant Kemp oli jonkinlainen suosikki siihen lähtöön ja tiesin etukäteen, että jos voitetaan, miljoonavoitto on tosiasia. Ei se kuitenkaan ajosuoritukseeni vaikuttanut, Jaara vakuuttaa reilua kahta vuotta myöhemmin.

- Mutta jos itselle olisi ollut tulossa miljoona, sitten olisi varmasti vaikuttanut! Eikä olisi ehkä onnistuttu voittamaankaan, oululaiskuski nauraa.

Youtubesta löytyy mainio video, jossa kerrataan tapahtumien kulku sekä kaviouralta että katsomosta kuvattuna. Video löytyy tästä linkistä, mutta samalla on paikallaan varoittaa, että tunnekuohussa miljoonavoittoa puristellessa ja juhliessa viljellään tukku voimasanoja.

Ensimmäistä kertaa Vermossa


Keskiviikkona Valiant Kemp kilpailee ensimmäistä kertaa urallaan pääradalla Vermossa. Oululaisvalmentaja Jaara luovuttaa vahvan valmennettavansa ohjat tällä kertaa Esa Holopaiselle. Valiant Kemp on yksi T65-päätöskohteen suosikeista.

- Ilmoitin Vermoon, kun tiesin että hevonen saa sopivasti kyydin etelään. Etelässä on paljon hyviä ohjastajia ja ajattelin, että ei minua tarvita tällä reissulla, treenari kuittaa kuskinvaihdoksen.

IS Ravit psyykkaa Valiant Kempin juoksevan lähdön keulasta, vaikka ulkopuolelta kiihdyttää muun muassa tuulennopea pelisuosikki BWT Hellion.

- En tiedä juoksupaikasta, mutta hyvin Valiant Kempkin lähtee nyt kun polvivaivat ovat pysyneet kurissa. Viimeksi Oulussa hevonen ravasi loppuun asti tosi hyvin. Nyt on vielä tarkoitus riisua kengät pois pitkästä aikaa, Jaara paljastaa.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt