Enni, Eine

Ravit

Ravitilastot: Rikkooko tämä mies haamurajan?

Julkaistu:

TILASTOT
Ravikaudesta on kilpailtu kaksi kolmannesta. IS Ravit luo katsauksen tilastoihin.
Ohjastajien osalta liigavoittaja on selvä jo kauden tässä vaiheessa. Jännitysmomenttia riittää silti, sillä ylivoimainen ykkösnimi Mika Forss on 300 voiton vauhdissa. Tuo rajapyykki on ylitetty edellisen kerran vuonna 2001 Ari Moilasen toimesta.

- 300 tulee, jos on tullakseen. En oikeastaan ole uhrannut asialle suuria ajatuksia. Ennätykset ja rajapyykit ovat kivoja, mutta ei niistä suoraan palkita millään tavalla, Forss myöntää.

- Syksy on normaalisti ollut minulle hyvää aikaa, joten kai se mahdollista on. Lähden yleensä kauteen tavoitteena 200 voittoa. Silloin tietää, että vuosi on onnistunut. Siitä eteenpäin kaikki on bonusta, Forss laskee.
 
Forssilla on sunnuntaihin 31. elokuuta mennessä kasassa 201 voittoa ja tasaisella laskukaavalla 300 voittoa ylittyisi niukasti. Ari Moilanen on kuskiliigassa toisena 144 voitolla ja Hannu Torvinen kolmantena 98 voitolla.

Kaikkien aikojen ennätys on nykyisin Ruotsissa vaikuttavan Jorma Kontion nimissä. 417 voittoon ei Forssilla ole asiaa ainakaan tänä vuonna.

Forss on karkuteillä myös ajetuissa rahoissa (913403 e). Tilaston seuraavat ovat samassa järjestyksessä kuin voitoissakin. Moilanen (792277 e) ja Torvinen (514315 e)

Vain yksi hevonen on yltänyt kaksinumeroiseen voittomäärään. Callela Colibri hakee sunnuntaina Forssassa täydennystä 10 voiton saldoonsa. Yhdeksässä voitossa tilaston kärkipaikkaa jahtaavat Magnat, Venice ja suomenhevosten voitokkain, Pikku-Ryti.

Hevosten rahatilastossa juhlivat eri nimet. Nelivuotistähti Express Duo (129910 e) johtaa reilun kymmenen tuhannen euron erolla parhaiten tienanneeseen suomenhevoseen Köppiseen (118800 e). Kolmantena on sairaustapauksen vuoksi jo kautensa päättänyt kolmevuotias suurkilpailuvoittaja Arctic Model (116374).

Valmentajien voittotilastoa johtaa selkeällä erolla Harri Koivunen (75). Seppo Suuronen on toisena (53) ja Pekka Korpi kolmantena (49).

Treenareiden selvästi suurimman palkintopotin on kerännyt voittotilaston kolmonen Pekka Korpi (582972 e). Markku Nieminen (439772 e) on selvän välimatkan päässä toisena. Listan kolmosesta Risto Airaksisesta (236046 e) alkaa tasaisempi joukko, joka taistelee tiukasti siitä sijasta.    
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt