Uljas

Ravit

Tammakriteriumin suosikki jopa 1,5 sekuntia muita parempi?

Julkaistu:

Toto75
Toto75-kierroksen tähden El Catwalkin virallinen valmentaja on Heikki Korhonen, mutta vähintään yhtä hyvin tamman tuntee menestyvän kuopiolaistallin päivittäisrutiineista vastaava Jukka Hakkarainen. Ja jos Hakkaraista on uskominen, El Catwalk ei kohtaa lauantainakaan parempaansa.
Jukka Hakkarainen ohjastaa lauantain Tammakriterium-finaalissa omaa valmennettavaansa Forsbergia. Se kiihdyttää matkaan sisäradalta ja tallikaveri El Catwalk vierestä kakkosbaanalta. Molemmat voittivat karsintalähtönsä viime viikolla vakuuttavien esitysten päätteksi.

- Normaalitapauksessa en usko El Catwalkin olevan lyötävissä. Niin paljon muita parempi se oli Jokimaalla Tammahambossa, ja Teivon karsintalähdön El Catwalk voitti leikitellen. Ainakin Forsbergiin verrattuna El Catwalk on tällä hetkellä täydellä matkalla noin 1,5 sekuntia parempi, Hakkarainen pamauttaa.

Finaalin voittaja palkitaan 20000 eurolla. Viiden voiton putki alla starttaava SE-tamma El Catwalk nauttii Toto75-pelaajien vankkumatonta luottamusta.

- Viikolla ajettiin viimeistelyjä ja kaikki on edelleen hyvällä mallilla, Hakkarainen vahvisti torstaina IS Raveille.

Finaalin lähtökiihdytystä on spekuloitu paljon. Kaikki haastajat hinkuvat El Catwalkin selkään, mistä olisi lyhin matka muhkeille 10000 euron kakkosrahoille.

- Sillä mielellä otettiin Forsbergille ykkösrata, että päästäisiin El Catwalkin selkään. Mutta en osaa sanoa, riittääkö meillä lähtönopeus. Ainakin Korven Jannella Lisbeth lähtee myös tosi kovaa ja on siinä monia muitakin, Hakkarainen pyörittelee.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt