Ravit

Kuninkuusravit: Hullumiehen vauhti vain kiihtyy - mutta sujuuko päätösmatka?

Julkaistu:

Kuninkuusravit
Kuninkuuskipailussa jatkettiin sunnuntain maililla siitä mihin eilen 2100 metrillä jäätiin. Kokonaiskisan johdossa jatkaa todellinen yllätysnimi.
Seppo Sarkola ja Hullumies ovat rakentamassa megayllätystä Porin Kuninkuusraveissa. Ennakkokaavailuissa statistiksi laskettu valjakko johtaa kuninkuuskilpailua kahden osamatkan jälkeen puhtaalla pelillä. Hullumies oli selvästi paras myös sunnuntain taistelun avanneella maililla.

Taktiikkakin oli sama kuin eilen 2100 metrillä. Muita nopeampi avaaja oli kiihdytyksessä omaa luokkaansa ja hallitsi lähtöä keulapaikalla alusta loppuun. Kilometriaika 21,6a/1609m on Porin uusi rataennätys.

Kun 3100 metrin ratkaisumatka on ajamatta, Hullumies johtaa kokonaiskilpailua 0,8 sekunnilla ennen Virijoria.

Ohjastajien taktiset kuviot nousevat päätösmatkalla massiiviseen rooliin, sillä sähäkkä Hullumies ei ole ollut ainakaan tähän asti ollut omimmillaan pitkällä matkalla ja Sarkola voi olla käytännössä pakotettu ajamaan tällä kertaa jostakin muualta kuin kärkipaikalta.

- Köppinen, Vieskerin Valo ja Virijori ovat pahoja vastustajia kolmella kilometrillä, Sarkola toppuuttelikin kakkosmatkan voittajahaastattelussa.

Kuninkuuskilpailu, kokonaistilanne kahden osamatkan jälkeen:

1. Hullumies, kokonaisaika 5.06,3
2. Virijori, yhteensä 0,8 sekuntia kärjestä
3. Vieskerin Valo, -1,4
4. Köppinen, -1,9
5. Tapsan Tahti, -2,3
6. Metkutus, -2,4
7. Hurja-Ero, -2,5
8. Boker, -2,9
9. Rikelme, -3,3
10. Elias Intomieli, -3,8

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt
    Tuoreimmat