Rasmus, Asmo

Ravit

Suomalaisvarsa taas suurvoittoon Ruotsissa - Niemisen talliin 60 000 euroa

Julkaistu:

SUURVOITTO RUOTSISTA!
Jontte Boy, Arctic Model, Express Duo ja nyt Winter's Iceman. Ruotsalaiset ovat helisemässä Suomen varsatähtien kanssa.
Kolmevuotiaamme käyvät kurittamassa ruotsalaisia laajalla rintamalla. Jägersrossa oli Winter's Icemanin vuoro. Jorma Kontio ohjasti Markku Niemisen valmennettavaa, joka nousi niukkaan voittoon vahvalla kirillä joukon hänniltä.

- Olin matkalla hieman huolissani, sillä mielestäni lähdön paras hevonen oli johtopaikalla. Ohjastettavani tuntui kuitenkin mainiolta käteen ja päätin lähteä ajoissa kirimään. 150 metriä ennen maalia alkoi tuntua, että voitto on otettavissa, Kontio kertoi lähdön jälkeen.

- Winter's Iceman oli hyvä jo Solvallan karsinnassa. Nyt otettiin riski ja riisuttiin kengät pois. Se auttoi hevosta tosi paljon.

Ruotsissa asuva ja siellä menestyksekkäästi ohjastava Kontio kehui estoitta voittajahevosen lisäki myös tämän valmentajaa.

- Olemme tehneet Niemisen kanssa yhteistyötä jo monta vuotta. Hänen hevosensa ovat aina hyvin valmennettuja ja ne ovat varmasti kunnossa, kun saapuvat kilpailemaan tänne Ruotsiin.

Jägersron kilpailu oli uutta ennakkomaksullista Breeders Course -sarjaa. Lähtöön järjestettiin kaksi karsintaa Ruotsissa, yksi Norjassa ja yksi Hollanissa. Tiistaina ajetun finaalin ykköspalkinto oli 60 940 euroa.

Voittoaika oli mailin matkalla 11,6, joka jää vain kymmenyksen ikäluokan Suomen ennätyksestä. Winter's Icemanin omistaa Ladies Stable Oy:n nimissä pitkän linjan hevoslady Birgitta Packalén.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt