Toton miljoonavoittaja neuvoo: Pelaa näin Jackpot-kierroksilla

Julkaistu: , Päivitetty:

Pelikoulu
Kuinka kannattaisi pelata, jos totokierroksella on - tämän viikon tapaan -  jaossa ylimääräinen Jackpot-voitto?
Peliammattilainen Jorma Vuoksenmaa voitti itse helmikuussa 2012 Toto75-pelistä kahden ystävänsä kanssa yli miljoona euroa.  Kuinka hän neuvoisi  tavispelaajaa viikonlopun jackpot-jahdissa?

Vuoksenmaan ohjenuorana on löytää kannattavat tilaisuudet lyödä vetoa, oli kohde mikä tahansa. Lauantain T75-pelissä Kaustisella on hänen mukaansa tarjolla poikkeuksellisen edullinen tilanne. Ravipeliä pelaavalle periaatteessa "maksetaan" pelaamisesta.

- Uskallan luvata, että pelivaihto jää tälläkin kerralla jakosummaa pienemmäksi. Käytännössä tämä tarkoittaa, että vanhainkodin mummokin pelaa voitollisia rivejä, vaikka arpomalla. Ei saa silti unohtaa, että oikealla tiedonhallinnalla etu on entistä suurempi, Vuoksenmaa arvioi.

- Yleensä palautusprosentti on 65 ja silloin peliin sijoittava maksaa tuon 35 prosentin hinnan oikeudestaan osallistua. Se on silloin pystyttävä kuromaan taidolla kiinni päästäkseen voitolliseen peliin. Tällä kertaa tilanne on kääntynyt päälaelleen ja pelaamisen voitto-odottama on kaikissa tapauksissa lähtökohtaisesti plusmerkkinen.

Kaustisen Toto75-pelissä maksetaan aiemmilta kierroksilta jakamatta jäänyttä rahaa 413532 euron verran. Tämä lisäraha sijoitetaan 7 oikein -voittoluokkaan. Siksi Vuoksenmaakin kannustaa pelaamaan sitä kohti eli käytännössä luopumaan mahdollisista alavoitoista.

7 oikein -voitto-osuuden saa 2,5-kertaisena, kun rastaa kupongille T7-mahdollisuuden. Tällöin vastaavasti jää viisi ja kuusi oikein tuloksilla ilman rahaa, vaikka niille olisi tulossa voittoja.

- Lisäraha on vain 7 oikein -voittoluokassa. Luovut edustasi, jos pelaat kaikkia voittoluokkia. Ymmärrän varsin hyvin ihmisiä, jotka harmittelevat alavoitosta saamatta jääviä rahoja.

- T7 tarjoaa noin 120 prosentin palautuksen, enkä minä luopuisi siitä edusta. Saatat myös pelata useita sellaisia rivejä, jotka eivät helppoutensa vuoksi antaisi osuessaan kuitenkaan 5 oikein -voittoja. Heität siis rahaa hukkaan.

- Ennemmin kannattaa jättää pelirahaa sivuun ja pelata muutaman lähdön jälkeen suojaamismielessä niitä hevosia, jotka saattavat pudottaa kuponkisi.

Kimppapeli
kannattaa

Kymmeniä vuosia raveja seurannut hevosfani Vuoksenmaa haluaa muistuttaa, että seitsemän peräkkäisen ravilähdön tietäminen on vaikeaa. Lyhyellä tähtäimellä ei välttämättä saa osumaa, vaikka pelaisikin oikealla tavalla.

- Ensimmäinen pelitekninen ohje on koota ystävien kanssa kimppa, jolloin yksittäinen rivi tulee yksilölle halvemmaksi ja kokonaisriski on jakautuu isommalle määrälle ihmisiä.

- Teen niin itsekin. Se on aina järkevää, kun pelataan vaikeita kombinaatiopelejä.

- Tälle kierrokselle olen lupautunut tekemään lappuja omalla nimelläni Fintoton nettisivujen porukkajärjestelmään. En hae enkä saa siitä taloudellista hyötyä. Pääsen toki pelaamaan vaikeampia yhdistelmiä, kuin se oman pelikassani koon perusteella olisi järkevää, Vuoksenmaa kertoo.

Fintotolla on netissä yksi maailman edistyksellisimmistä vapaasti käytettävistä kimppapelijärjestelmistä ja lisäksi mahdollisuus hajottaa peliä asettamalla lappuun tiettyjä ehtoja, joilla maksullisten rivien määrä pysyy kurissa mutta saumat suurvoittoihin säilyvät.

- Moni pitää hajottamista monimutkaisena, mutta se on lopulta aika yksinkertaista. Samalla kupongilla ei ole järkevää pitää mukana liikaa suosikkeja, eikä vastaavasti liikaa yllättäjiä. Hajottamalla voit blokata pois sellaisia yhdistelmiä, jotka sisältävät noita edellä mainittuja kombinaatioita ja lappu myös halpenee.

Vuoksenmaa muistuttaa, että suurvoitot vaativat aina yllätyksiä.

- On löydettävä keino totota suurta yleisöä vastaan. Yksittäisen ylipelatun hevosen käyttäminen ei ole lainkaan väärin, mikäli löydät muista lähdöistä sellaisia hevosia, jotka eivät kuulu pelaajavastustajiesi keskimääräiseen raamiin. Todella suuret voitot saattavat tulla suosikkienkin kautta, kunhan kahteen tai kolmeen lähtöön tulee riittävän isot yllättäjät.  

Lauantaina Kaustisen Toto75-kierroksella voi päävoitto kohota Jackpotin ansiosta jopa 800000 euroon.  Peliaikaa on lauantaihin n. klo 15.30 saakka.   

Pelaa täällä: Fintoto.fi

Osallistu kimppapeleihin pelaajaporukoissa

Vuoksenmaan 4 vinkkiä:

  1. Rastita kupongille T7-vaihtoehto.
  2. Jaa riskit ja kustannukset, pelaa kimpassa.
  3. Hyödynnä pelijärjestelmän hajotusmahdollisuutta yli- ja alipelatuissa hevosissa
  4. Pelaa omaa peliä ja toisin kuin muut


Mikä on sinun oma vinkkisi jackpotjahtiin? Kerro se alla kommenttikentässä!

(Korjaus klo 14.25: Juttuun käsittelyvaiheessa päätynyt virheellinen tulkinta jackpotista korjattu)

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt