Anja, Anita

Ravit

Vippaskonsti kaatoi Tärpätin

Julkaistu:

Toto65
Fiksut ravihevoset tietävät maalipaalun paikan, sanotaan. Suomenhevostamma Tärpätti on niin fiksu, että tietää sen turhankin hyvin.
Keskiviikkona Vermossa Tärpätti näytti olevan keulapaikalta matkalla kohti pomminvarmaa voittoa. Kalkkiviivoilla se jarrutti kuitenkin niin voimakkaasti, että jo kakkostilaan tyytynyt Vippaskonsti ehti kuin ehtikin edelle.

Kerta ei ollut ensimmäinen, kun Tärpätti hiljentää omia aikojaan, vaikka voimia olisi vielä tähteillä. Kyvyt ja vauhdit tammalla riittäisivät avoimiin tammalähtöihin saakka.

- Kiikun kaakun -tilanne oli, pysyykö ajokkini ravilla loppuun saakka. Ajattelin jo että otan ravillaa varman kakkosen, mutta sitten Tärpätti hidasti ja päästiin ohi, ohjastaja Antti Tupamäki kertasi.

>> Katso video erikoisesta voittotaistosta (Fintoto)

Derbyn kevätsuosikissa Harmi's Frido otti vuoden avausvoittonsa ja näytti, ettei sitä kannata alakanttiin menneen alkukauden perusteella unohtaa niistä hevosista, jotka tappelevat alkusyksystä Derby-finaalin jättipalkinnosta.

Antti Teivaisen ohjiinsa saanut voimanpesä myllytti vauhdikkaalla kirikierroksella kumoon keulassa lähtöä hallinneen Toto65-kierroksen apupankin Good Dynamiten.

>> Video: Harmi's Fridosta Derbyn Kevätsuosikki

Jämsäläisessä Torvisen raviperheessä on muitakin hevosmiehiä kuin isä- Heikki ja viime kaudella komeetan lailla kärkikuskien joukkoon noussut Hannu Torvinen. Kolmikon nuorin eli Jukka Torvinen ajoi tyylikkään voiton keulasta Have a Nice Daylla.

18-vuotias Torvinen ei häkeltynyt, vaikka heikompi valjakko painoi ylinopeutta rinnalle ensimmäisellä takasuoralla. Niin sanotun keulanvaihdon jälkeen Have a Nice Day haki uudelleen piikkipaikan ja hallitsi sen jälkeen lähtöä varmoin ottein perille. Voitto oli ohjastajanuorukaiselle kauden 12. Isoveli-Torvinen säesti kirimällä tuntumaan ja kakkoseksi Classic Wavella.

Oikea Toto65-rivi, Vermo 29.5.

T65-1: 5 Harmi's Frido
T65-2: 3 Vippaskonsti
T65-3: 6 Have a Nice Day
T65-4: 7 Stoms Max
T65-5: 10 Toyset
T65-6: 6 Hopihopi

Kuusi oikein tuloksille: 2289,80 euroa
Viisi oikein: 54,60 euroa
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt