Ilmari, Ilmo

Ravit

IS Ravien uudistus: Kommentteja ja neuvoja

Julkaistu: , Päivitetty:

Palautetta
IS Ravien uudistus on kerännyt lukijoilta paljon kiitoksia, mutta ihan putkeen ei kaikki ole silti meillä mennyt.  Ohessa yhteenvetoa muutamista keskeisistä asioista ja kysymyksistä.
1. Onpa sekavaa! En löydä täältä mitään. Entinen oli parempi.

- Ennen oli kaikki muukin paremmin, mutta eteenpäin on mentävä.  Löytäminen kannattaa aloittaa yläreunan navigointipalkin linkeistä:

2. Missä vanhat Top-listat etusivulta:  Voittajatilastot, päivän tähdet, jne?


-  Vanhan etusivun oikeassa laidassa olleet Top-listat ja muut elementit ovat työn alla, ja palaavat uusille sivuille mahdollisimman pian. Päivitys: nyt löytyvät ravien etusivulta.


3.  Miksi kaikista sivuista ei ole varsinaisia mobiiliversioita?

- Tällä hetkellä mobiiliversioidut sivut löytyvät uutisista ja vihjeistä.  Tallikommentit tulevat piakkoin.  Lähtölistat, hevostilastot ym. runsaasti taulukkoaineistoa sisältävät sivut avautuvat nyt mobiilissakin selaimeen, sillä näiden sivujen informaation leipominen varsinaisiksi mobiilisivuiksi ei järkevällä tavalla onnistu.   
- Navigoinnissa on mobiilissa vielä petrattavaa,  pähkäilemme sitä.  Ravivihjeistä löytyvät nyt linkit lähtölistoihin ja tallikommentteihin


4.  Kun yritän katsoa tulevien ravien osiosta jonkun hevosen historiaa, niin palatessani sieltä hyppää sivu päivän ravien pariin, jos siihenkään. Ei siis pysy sillä sivulla, mitä olen tutkimassa.


- Tämä on ongelma, joka on vaikea ratkaista. Kun haluat palata takaisin edelliselle sivulle, kannattaa käyttää ylävalikon Tulevat ravit -linkkiä. Jos haluat hyppiä edestakaisin näkymästä toiseen, avaa hevostilastot omaan ikkunaansa

5.   Missä on vihjeen laatijan nimi?

Vihjeen laatijan nimi löytyy ravivihjeet-sivulta vihjeen lopusta

6.. Lähtölistasivulla tallikommenttien ponnahdusikkunat eivät avaudu huutomerkistä.

- Tarkista selaimesi asetuksista että ponnahdusikkunoita ei ole estetty. Jossakin selaimissa esto taitaa olla oletuksena. 

7.  Onko tässä mitään hyvää?

- Monet ovat kiitelleet lähtölistoille lisättyä kenkä- ja jenkkikärryinfoa,  lisääntynyttä uutistarjontaa,  värikkyyttä ja kuvallisuutta,  uutisten tuomista osaksi IS:n muuta uutisvirtaa, jne. 

Kiitämme kiitoksista ja jatkamme kehitystyötä!   Laittakaa lisää palautetta ja ennen kaikkea uutisvihjeitä!
 
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt