Kalle Rovanperältä raaka arvio suorituksestaan Meksikossa

Kalle Rovanperä ei hihkunut riemusta Meksikon MM-rallin maalissa.

Kalle Rovanperä kaasutteli neljänneksi.

Neljäs sija ja kaksi lisäpistettä tiputtivat Kalle Rovanperän rallin MM-pisteissä kolmanneksi. Eroa sarjaa johtavaan ja Meksikossa voittoa juhlineeseen Sebastien Ogieriin on neljä pistettä

– Ei ollut hirveästi enempää odotuksia kuin neljäs sija auraamisen takia. ”Poweri” oli vähän pettymys, mutta muutoin ihan hyvä, Rovanperä jutteli.

Rovanperä pani kaiken peliin kisan päättäneellä power stagella. Takaspoilerin kappaleet lentelivät taivaan tuuliin, kun Toyotan kuljettaja pyssytti tien täydeltä.

Tällä kertaa vauhti riitti neljänteen sijaan ja kahteen lisäpisteeseen.

– Eipä siinä ollut yritystä kuin yhdessä paikassa. Mentiin liian aikaisin sisään, niin auto ei enää kääntynyt, vaan menimme vähän leveäksi. Muistin paikan, ettei siinä ollut mitään hirveän kovaa, niin uskalsi vähän yrittää.

Kalle Rovanperä ei onnesta hehkunut.

Puuttuva takaspoileri teki erikoiskokeesta vaikean Rovanperälle.

– Tietenkin se vaikutti usean sekunnin verran. Tuossakin oli nopeita osuuksia ja nyppyjä, joissa olisi tarvinnut downforcea, ettei perse irtoa. Joutui aika paljon hölläilemään, myönsi Rovanperä.

MM-taistelussa pistetilanne kiristyi entisestään. Neljä kuljettajaa on yhdeksän pisteen sisällä. Se lupaa kovaa taistelua, kun sarja siirtyy asfaltille.

– Seuraavaan kisaan tästä vain ja koetetaan siellä päästä hyvään vauhtiin. Toivottavasti saadaan Kroatiassa hyvää kilvanajoa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?