Esapekka Lappi jäätyi tv-kameran edessä – tämä toimittajan heitto oli liikaa

Rallin MM-sarja kiertää Meksikossa tällä viikolla.

Esapekka Lappi kilpailee tällä viikolla Meksikossa.

16.3. 13:00 | Päivitetty 16.3. 13:26

Rallin MM-sarja kurvaa Meksikon kivisille ja soraisille reiteille tällä viikolla. Meksikossa ajetaan kauden kolmas MM-osakilpailu.

M-Sportin Ott Tänak johtaa MM-sarjaa kolmella pisteellä ennen Kalle Rovanperää. Hyundaille siirtynyt Esapekka Lappi alkaa päästä sinuiksi uuden menopelinsä kanssa ja hakee parempaa sijoitusta.

Pieksämäeltä kotoisin oleva Lappi tunnetaan siloposkisena maalaispoikana. Meksikossa hän esitteli uuden, modernimman ja karheamman lookin. Tyylitelty vaalea parta sekä trendikkäät aurinkolasit somistivat nyt ralliurhon kasvoja.

Uusi tyyli herätti myös rallisivusto Dirtfishin haastattelijan huomion. Sivuston julkaisemalla videolla toimittaja vitsaileekin lempeästi Lapin kustannuksella.

– Esape... en meinannut tunnistaa... luulin hetken sinua Valtteri Bottakseksi! Herraisä, tuo tyyli sopii sinulle!

Lappi selvästi häkeltyy toimittajan kehuista. Vastauksen löytäminen kestää, sillä Lapin pasmat menivät hetkiseksi sekaisin.

– Juu... ööö... tuota, kiitos, Lappi sanoo ja hymyilee vaivaantuneesti perään.

Onko tämä sinun uusi tyylisi?

– Siltä vaikuttaa.

Aiotko ajaa parras pois ennen rallin alkua?

– En usko.

Toimittaja kehuu vielä perään, miten hyvältä Lappi näyttää. Kun häneltä kysytään pian perään odotuksista kisaan, antaa hän perisuomalaisen rehellisen vastauksen.

– No, en tiedä. En ole koskaan ollut kovin hyvä täällä! Fordilla alkoi hyvin, mutta tiedätte, mitä sitten tapahtui. Luulen tietäväni, miten täällä pitäisi ajaa. Katsotaan.

Jos Lapin tyyli onkin siirtynyt rahtusen Bottaksen suuntaan, niin haastattelusta päätellen hänellä on vielä hieman matkaa siihen, että pulahtaa ilkosillaan kameran edessä uimaan sosiaalisen median riemuksi.

Lappi on ajanut Meksikossa kolmesti. Paras sijoitus on 11:s kaudelta 2018.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?