Kalle Rovanperän Harri-isä, 56, lohdutti kolaroinutta poikaansa huoltopilttuussa – tällainen kaksikon kohtaaminen oli

Harri Rovanperä lohdutti Kalle Rovanperää harmillisen törmäyksen jälkeen.

Harri Rovanperä (vas.) lohdutti kovia kokenutta poikaansa Kalle Rovanperää (kesk.) Toyotan huoltotiloissa.

Lamia

Harri Rovanperä, 56, riensi lohduttamaan poikaansa Kalle Rovanperää, 21, kun tämä saapui Toyotan huoltotiloihin Kreikan MM-rallin törmäyksensä jälkeen.

Isä ja poika rupattelivat hetken hyvässä hengessä tapahtuneesta. Harri myös halasi kovia kokenutta poikaansa juttutuokion lomassa.

Harri Rovanperä on entinen ralliammattilainen, joka tuntee lajin läpikotaisin. Ulosajot ja törmäykset kuuluvat tunnetusti ralliin, ja Kalle Rovanperä on itse valitellut, ettei ole ollut täysin tyytyväinen ajokkinsa suorituskykyyn Kreikan soralla.

– Tämä on haasteellinen ralli Toyotalle, isä-Harri totesi tilanteesta Ilta-Sanomille.

Kalle (etualalla) ja Harri Rovanperä (vas.) juttelivat hetken, jonka jälkeen Kallen oli lähdettävä.

Kalle Rovanperän auto saatiin korjattua huollossa ja hän jatkaa rallia.

Rovanperä rikkoi Toyotaansa Perivolin erikoiskokeella lauantaiaamuna. MM-sarjaa johtava Rovanperä pamautti ajokkinsa takapään puuhun.

– Ajoimme mutkan leveäksi ja osuimme auton takapäällä johonkin. Siellä oli sellainen oikea mutka, ehkä vähän liukkaampi kuin muut mutkat. Tuntui, että tuli ihan nuotin mukaan. Sitten vaan valuttiin leveäksi, Rovanperä kertoi pettyneenä.

Rovanperä johtaa yhä MM-sarjaa, mutta viime rallit ovat menneet häneltä pieleen. Hän ajoi ulos tieltä Belgian MM-rallissa elokuussa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?