Sebastien Ogier pyysi anteeksi Jari-Matti Latvalalta - Ralli - Ilta-Sanomat

Sebastien Ogier pyysi anteeksi Jari-Matti Latvalalta – lähestyi tallipomoa tekstiviestillä

Toyotan tähtikuski Sebastien Ogier romutti autonsa Monte Carlon rallin testeissä.

Rallin hallitseva maailmanmestari Sebastien Ogier ajaa toista kauttaan Toyotalla.­

20.1. 21:36

Rallin seitsenkertaiselle maailmanmestarille Sebastien Ogierille sattui paha vahinko, kun hän valmistautui Monte Carlon rallia varten.

Ranskan St-Andre-de-Rosansissa Toyotaansa testannut Ogier lipsautti autonsa kovassa vauhdissa ulos tieltä ja törmäsi puuhun. Tärsky oli niin kova, että Ogier ja kartanlukija Julian Ingrassia joutuivat käymään sairaalassa tutkimuksissa. Vammoja ei kuitenkaan löytynyt.

Turman jälkeen Ogier otti puhelimen käteensä ja lähestyi Toyotan uutta tallipäällikköä Jari-Matti Latvalaa. Miehet ovat vanhoja tuttavia, sillä he ajoivat tallitovereina Volkswagenilla 2013–2016.

Latvala kertoi Dirtfish.com -sivustolle, kuinka Ogier oli lähestynyt häntä tekstiviestillä ja pyytänyt juttutuokiota, johon Latvala oli ilman muuta suostunut. Seuranneessa puhelinkeskustelussa Ogier oli sanonut, että hänen on syytä pyytää virhettään anteeksi pomoltaan Latvalalta.

– Minä vastasin, että ei ongelmaa. Olen tehnyt samoja mokia itsekin! Latvala kertoi.

Latvalan mukaan hän kävi Ogierin kanssa hyvähenkisen keskustelun, joka kesti puolisen tuntia. Latvala oli todennut Ogierille, ettei aio ryhtyä komentelemaan häntä.

– Sanoin hänelle, että sinä olet seitsenkertainen maailmanmestari, joten tiedät, miten MM-titteli voitetaan. Minä en pysty neuvomaan sinua.

– Voin auttaa häntä vain pitämällä huolta siitä, että tallimme kehittyy jatkuvasti ja automme on nopea sekä luotettava kisoissa. Tähän asiaan pystyn vaikuttamaan kaikkein eniten, Latvala sanoi.

Rallin MM-sarjan avaava Monte Carlon ralli alkaa torstaina 21. tammikuuta ja päättyy sunnuntaina 24. tammikuuta.

Oberstdorfin MM

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?