Neste luopuu Suomen MM-rallin nimikumppanuudesta - Ralli - Ilta-Sanomat

Suomen MM-ralli joutuu vaihtamaan nimensä – pääsponsori Neste teki kovan päätöksen

Neste luopuu Jyväskylän MM-rallin nimikumppanuudesta.

Nesteen brändi on ollut näkyvästi esillä Jyväskylän MM-rallissa.

15.10.2020 10:35

Kotimainen öljynjalostusyhtiö Neste lopettaa Jyväskylän MM-rallin nimisponsoroinnin. Ralli ja Neste tekivät yhteistyötä yli 26 vuotta. Suomen MM-ralli oli viralliselta nimeltään Neste Rally Finland.

– Nesteen liiketoiminta on muuttunut viimeisen vuosikymmenen aikana, ja tavoitteenamme on tulla yhdeksi maailman johtavista toimijoista uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa. Olemme nyt uudistaneet myös brändistrategiamme tukemaan tätä ja toimintaamme kohdealueillamme. Osana uudistusta tarkastelimme myös sponsorointiamme ja päädyimme luopumaan MM-rallin Suomen osakilpailusta, Nesteen markkinointijohtaja Sirpa Tuomi tiedotteessa.

– Tämä on yhden aikakauden päätös, jota muistelemme yhdessä tyytyväisinä, osin haikeinakin. Kehittyminen ja uuden ajan haasteisiin vastaaminen edellyttää aika ajoin isoja muutosratkaisuja. Kiitämme kaikesta lämpimästi Nestettä ja jatkamme suomalaisen autourheilun kruununjalokiven rakentamista kohti tulevia vuosia vahvan kumppaniverkostomme kanssa, sanoo puolestaan Markus Häkkinen, rallia järjestävän AKK Sports Oy:n vt. toimitusjohtaja.

Jyväskylän MM-ralli peruttiin tältä vuodelta ja järjestetään seuraavan kerran 29.7.–1.8.2021. Ralli juhlii ensi kesänä 70. juhlavuottaan.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?