Citroënin leiristä kommentoitiin kuumia rallihuhuja – ”Se on erikoinen paikka juuri nyt” - Ralli - Ilta-Sanomat

Citroënin leiristä kommentoitiin kuumia rallihuhuja – ”Se on erikoinen paikka juuri nyt”

Sebastien Ogier voitti Citroënilla tänä vuonna kolme MM-rallia, mutta jäi loppupisteissä kolmanneksi.

Julkaistu: 15.11.2019 10:18

Vahvojen huhujen mukaan Citroën aikoo vetäytyä rallin MM-sarjasta.

Virallista vahvistusta ei ole vielä tullut, mutta Citroën-tallin emoyhtiön PSA Motorsportin tiedotusosastolta on nyt hieman kommentoitu asiaa.

– PSA Motorsport on ilmoittanut WEC-ohjelmasta Peugeot-brändille vuodesta 2022 eteenpäin. Jatkamme myös sitoutumistamme formula E -sarjaan meidän DS Techeetah -tallillamme, tiedottaja kertoi Autosportille.

– Mitä tulee rallin MM-sarjaan, niin Sebastien Ogierin kanssa on tosiaankin keskusteluja hänen osallistumisestaan vuonna 2020. Tässä vaiheessa erilaisista hypoteeseistä puhuminen olisi spekulointia. Palaamme asiaan hyvin pian.

Jos Citroën haluaisi jatkaa rallin MM-sarjassa, myös Ogierin jatkaminen ranskalaistallissa pitäisi silloin olla selvää, koska hänellä on kauden 2020 loppuun ulottuva sopimus. Niin on myös Esapekka Lapilla.

Ogier on aiemmin sanonut aikovansa lähteä rallin MM-sarjasta vasta ensi kauden jälkeen. Kuusinkertainen maailmanmestari on yhdistetty siirtohuhuissa jo erittäin vahvasti Toyota-talliin, jonne ovat menossa myös Elfyn Evans ja Kalle Rovanperä.

Autosportin lähde kertoo, että Citroën-tallin sisällä on suuri epätietoisuus siitä, mitä tulee tapahtumaan.

– Kukaan ei puhu. Kukaan ei tunnu tietävän mitään. Se on erikoinen paikka juuri nyt.