Uusi huhu: Ogier ensi viikolla Toyotan rattiin – Latvalan manageri suomalaiskuskin tilanteesta: ”Mitä japanilaiset ajattelevat?”

Julkaistu:

MM-ralli
Spekulaatiot rallin MM-sarjan ajajapaikoista jatkuvat.
Hyundai vahvisti torstaina tehneensä kaksivuotisen sopimuksen tämän kauden maailmanmestarin, Toyotalta siirtyvän Ott Tänakin kanssa.

Saksalaislehti Rallye-Magazinin mukaan Sebastien Ogierin huhutaan testaavan ensi viikolla Toyotan WRC-autoa, vaikka kuusinkertaisella maailmanmestarilla on sopimus Citroënin kanssa.

Tommi Mäkisen johtama Toyota-talli ei ole vielä vahvistanut yhtään kuljettajaa seuraavalle kaudelle.

Suomalaisia rallifaneja kiinnostaa, kuinka käy Jari-Matti Latvalalle. Saako hän vielä ajaa täyden MM-sarjan Toyota Yaris WRC:llä?

– Ei ole vielä mitään konkreettista suuntaan eikä toiseen. Emme ole sopineet mitään Jari-Matin tulevaisuudesta. Emme ole sopineet, jääkö hän Toyotalle vai ei, Latvalan manageri Timo Jouhki sanoi Ilta-Sanomille.

– Tästä tilanteen muuttumisesta ei varmaankaan ole haittaa Jari-Matin tilanteelle, mutta ei sekään varmaa ole. En ole varma, mitä japanilaiset ajattelevat tällä hetkellä. Sieltä se lopullinen päätös tulee, mutta Tommi ja kumppanit antavat heille suosituksia, Jouhki kertoi.
Kauden viimeinen MM-ralli ajetaan marraskuun puolivälissä Australiassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt