Tommi Mäkinen kommentoi kuumaa huhua – estääkö sopimuspykälä tähtikuskin siirron?

Julkaistu:

MM-ralli
Tommi Mäkinen antaa ymmärtää, että hän olisi kiinnostunut rallilegenda Sebastien Ogierin pestaamisesta seuraavalle kaudelle.
Rallin uusi maailmanmestari Ott Tänak lähtee Toyotalta tämän kauden jälkeen ja loikkaa Hyundaille. Siirrolle odotellaan vielä virallista vahvistusta.

Huhujen mukaan kuusinkertainen maailmanmestari Sebastien Ogier saattaa siirtyä Tommi Mäkisen johtamaan Toyota-talliin, vaikka hänellä on vielä yksi vuosi sopimusta jäljellä Citroënin kanssa.

Ogier on ollut pettynyt Citroënin WRC-autoon. Hän menetti mahdollisuutensa tämän kauden MM-titteliin viime viikonloppuna Kataloniassa.

Mäkiseltä kysyttiin, aikooko hän keskustella Ogierin kanssa.

– Olen tällä kaudella nähnyt monta kertaa, ettei hänen ilmeensä ole kovin iloinen, Mäkinen sanoi Autosportin mukaan.

– Monissa ralleissa olemme nähneet, että asiat eivät ole olleet oikein. Sanoin jo jollekin olevani huolissani siitä, että hän aikoo lopettaa, ja ehkä jopa tämän vuoden lopussa. Asiat ovat olleet hänellä huonosti, mutta koskaan ei tiedä, mitä voi tapahtua.


Rallipiireissä huhuillaan myös, että Ogierilla saattaa olla Citroën-sopimuksessaan sellainen pykälä, ettei hän voi ajaa ensi vuonna minkään muun WRC-tallin autolla, jos hän lähtee ranskalaistallista jo tämän kauden jälkeen.

Toki voi käydä niinkin, että Citroën vetäytyy MM-ralleista, ja Ogier olisi sen jälkeen vapaa siirtymään muualle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt