Jari-Matti Latvalan ja Maisa Torpan ero nousi yllättäen otsikoihin Tanskassa – päätyi jättilehden ykkösuutiseksi

Julkaistu:

ralli
Tanskan suurimman verkkosivuston tiistaiaamun luetuin juttu kertoo suomalaisparin erosta.
Tanskassa ilmestyvän iltapäivälehden Ekstra Bladetin tiistaiaamun luetuin uutinen on ollut Jari-Matti Latvalan ja Maisa Torpan ero. Tanskan suurin verkkosivu on käynyt jutussaan läpi parin suhteen.

Juttu on otsikoitu vapaasti käännettynä näin:

Tähtipari lähti eri teille: Median vika

Jutun ingressissä jatketaan, että ”yksi maailman parhaista rallikuskeista ja suomalainen tähtimalli eroavat, koska media ei jätä heitä rauhaan”.

Itse jutussa tanskalaislehti käy läpi Latvalan ja Torpan suhteen viimeiset kiemurat. Myös Torpan nousu suomalaisjulkkikseksi esitellään varsin tarkasti. Lue koko Ekstra Bladetin juttu täältä (tanskaksi).

Hämmentävää asiassa on se, ettei Latvalalla tai Torpalla ole mitään luonnollista kontaktia Tanskaan. Nopeasti googlaten Tanskasta ei löydy yhtäkään WRC-tason rallikuskia.

Sen sijaan Tanskassa seurataan F1-sarjaa tarkasti, sillä tanskalaiskuski Kevin Magnussen ajaa Haas-tallissa. Lisäksi Magnussenin Jan-isä ajoi F1:ssä 24 kisaa McLaren- ja Stewart-talleissa.

Erosta huolimatta Latvala ja Torppa olivat viime perjantaina viettämässä yhdessä iltaa keilailun merkeissä.

Ensi kauden työpaikastaan taisteleva Latvala ajaa tulevana viikonloppuna MM-rallia Espanjassa. Kyseessä on kauden toiseksi viimeinen MM-ralli. Latvala on MM-sarjassa parhaana suomalaisena seitsemäntenä ennen Esapekka Lappia ja Teemu Sunista.
Latvalan tämän kauden talli Toyota taistelee valmistajien mestaruudesta tiukasti. Kun kaksi MM-rallia on ajamatta, Toyota on kahdeksan pistettä perässä valmistajien MM-sarjaa johtavasta Hyundaista.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt