Tommi Mäkisen Toyota-tallilta odotellaan sopimusuutisia – onko Jari-Matti Latvalan tilanne muuttunut?

Julkaistu:

MM-ralli
Toyotan WRC-tallilta saattaa tulla kuljettajasopimuksiin liittyviä uutisia tällä viikolla.
Tommi Mäkisen johtama Toyotan rallitalli ei ole vielä vahvistanut yhtään kuljettajasopimusta kaudelle 2020.

– Ei ole vielä mitään kerrottavaa. Mennään eteenpäin, mutta ehkä saatetaan ehtiä ennen Espanjaa tehdä jotain niissä asioissa, Mäkinen sanoi puhelimitse Ilta-Sanomille.

Espanjan MM-ralli käynnistyy Kataloniassa ensi perjantaina.

Rallipiireissä huhuillaan, että Jari-Matti Latvalalle yksityiselämässä tapahtuneilla uusimmilla käänteillä voi olla positiivista vaikutusta hänen mahdollisuuksiinsa saada uusi sopimus Toyotalta.

– En usko, että sillä on mitään kauheasti vaikutusta, Mäkinen kommentoi.
Toyota-tallin virolaistähdellä Ott Tänakilla on mahdollisuus varmistaa maailmanmestaruus Espanjassa. Tänak on 28 pistettä Sebastien Ogieria ja 41 pistettä Thierry Neuvillea edellä.

– Meidän pitää ajaa järkevästi. Tiedämme, että meillä voi olla vaikeaa ensimmäisenä päivänä, koska olemme soralla ensimmäisenä tiellä, Tänak tuumi tallin tiedotteessa.

Jos Tänakin etumatka on Kataloniassa soralla ja asvaltilla ajettavan kilpailun jälkeen vähintään 30 pistettä, hän pääsee juhlimaan mestaruutta jo ennen kauden viimeistä MM-rallia, joka ajetaan Australiassa marraskuun puolivälissä.

– Sää voi myös muuttaa asioita. Näimme viime vuonna, että Espanjassa voi helposti sataa tähän aikaan vuodesta.

– Uskon kuitenkin, että suorituskykymme pitäisi olla hyvä molemmilla ajopinnoilla. Olimme nopeita siinä kilpailussa viime vuonnakin, ja toivottavasti myös tällä kertaa, jotta saamme sellaisen tuloksen, jonka tarvitsemme, Tänak jatkoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt