Tommi Mäkinen vastasi kohuväitteeseen Ott Tänakin sopimusneuvotteluista - Ralli - Ilta-Sanomat

Tommi Mäkinen vastasi kohuväitteeseen tähtikuskinsa sopimusneuvotteluista

Tommi Mäkinen toivoo, että Toyotan virolaistähti Ott Tänak pystyisi varmistamaan jo hyvin lähellä olevan maailmanmestaruuden ensi viikolla Espanjassa.

Tommi Mäkinen toivoo, että Toyotan virolaistähti Ott Tänak pystyisi varmistamaan jo hyvin lähellä olevan maailmanmestaruuden ensi viikolla Espanjassa.

Julkaistu: 18.10.2019 13:55

Rallifanit odottelevat edelleen Toyotalta ilmoitusta tallin ensi kauden kuljettajista.

Espanjalainen urheilulehti AS väitti alkuviikolla, että rallin MM-sarjaa johtava Ott Tänak ja hänen managerinsa Markko Märtin eivät enää halua neuvotella jatkosopimuksesta Toyotan tallipäällikön Tommi Mäkisen kanssa.

Lehden mukaan Tänak ja Märtin ovat alkaneet neuvotella suoraan Toyotan japanilaispomojen kanssa.

Ilta-Sanomat tavoitti perjantaina Mäkisen ja kysyi, pitääkö väite paikkansa.

– Ei... ei se pidä paikkaansa. Meillä on Japanin pää muutenkin koko ajan neuvotteluissa mukana. Siellä on neuvotteluissa sellaisia asioita, joista Japanin pää vastaa, joten ne kuuluvat heille automaattisesti, Mäkinen vastasi IS:lle.

Tiistaina 32 vuotta täyttänyt Tänak on käynyt neuvotteluja myös Hyundain ja M-Sportin kanssa, mutta hän haluaisi jatkaa Toyotalla.

Tänakilla on mahdollisuus varmistaa maailmanmestaruus ensi viikolla ajettavassa Espanjan MM-rallissa.

Toyota-tallin virolaiskuljettaja on 28 pistettä Sebastien Ogieria ja 41 pistettä Thierry Neuvillea edellä. Jos Tänakin etumatka on Kataloniassa soralla ja asvaltilla ajettavan kilpailun jälkeen vähintään 30 pistettä, hän pääsee juhlimaan mestaruutta jo ennen kauden viimeistä MM-rallia.