Jari-Matti Latvalan kihlattua Maisa Torppaa ei ole näkynyt Toyotan rallitallin tiloissa pitkään aikaan – ”He eivät ehkä halua hänen olevan siellä”

Ilta-Sanomien tietojen mukaan Jari-Matti Latvalan kihlattu Maisa Torppa on ollut ei-toivottu vieras Tommi Mäkisen johtaman Toyotan rallitallin tiloihin.

Jari-Matti Latvala ja Maisa Torppa kuvattuna Autot 3 -elokuvan ensi-illassa vuonna 2017.

10.10.2019 6:06

Jari-Matti Latvala on ajanut Toyotan WRC-autolla MM-ralleja vuodesta 2017.

Rallipiireissä huhutaan, että Latvalan kihlattu Maisa Torppa olisi jo kauan sitten saanut jonkinlaisen porttikiellon Toyota-tallin tiloihin MM-rallien huoltoalueella.

– En tiedä, onko tullut mitään varsinaista porttikieltoa, mutta he eivät ehkä halua hänen olevan siellä. Hän ei ole ollut ralleissa pitkään aikaan, Latvalan manageri Timo Jouhki kommentoi asiaa Ilta-Sanomille.

Toyotan tallipäällikkö Tommi Mäkinen oli asiasta vaitonainen.

– En pysty sanomaan tuohon tuon taivaallista. En ole asiasta niin hyvin perillä, että voisin antaa siihen minkäännäköistä kommenttia, Mäkinen sanoi eilen IS:lle.

Viime viikkoina Torppa on ollut jälleen kohuotsikoissa. Torppa sanoi aiemmin Instagram-päivityksissään kokevansa, että media on seurannut häntä ja hänen miespuolista ystäväänsä viikkojen ajan. Hän kirjoitti myös, että asianajajaan on oltu yhteydessä.

Mäkinen on ollut harmissaan Latvalan tilanteesta.

– Jos olisin Jari-Matin housuissa tuollaisessa tilanteessa, kun ajatellaan sitä kaikkea muuta juttua mitä on ollut julkisuudessa, niin varmasti en itsekään olisi pystynyt kunnolla keskittymään ajamiseen, Mäkinen sanoi IS:lle alkuviikolla.

– Ihan varmasti olisi johonkin kiveen kolahtanut. Se on valitettavaa.

Latvala ei halunnut kommentoida yksityiselämäänsä liittyvää uutisointia, johon Mäkinen lausunnossaan viittasi.

Jari-Matti Latvala kiidättämässä Toyotaa Britannian MM-rallissa lokakuun alussa.

Arvostettu rallimanageri Jouhki on Mäkisen kanssa samaa mieltä siitä, että yksityiselämään liittyvät tapahtumat eivät voi olla vaikuttamatta kuljettajan ajosuorituksiin.

– Tommi on varmasti siinä ihan oikeassa. Lähes kaikilla minunkin kuskeillani on jossain vaiheessa uran aikana ollut joitakin tuon tyyppisiä ”ongelmia” yksityiselämässä. Ilman muuta sillä saattaa olla vaikutusta suorituksiin, Jouhki mietti.

– Kyllähän me olemme siitä Jari-Matin kanssa puhuneet. Se on valitettavaa, mutta sellaista vaan tapahtuu.

Latvala ei ole voittanut tällä kaudella yhtään MM-rallia, ja hän on sarjassa vasta seitsemäntenä ennen kahta viimeistä osakilpailua. Hänellä ei ole ajosopimusta seuraavasta kaudesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?