Toyotalta päivitys rajusti ulosajaneen Jari-Matti Latvalan tilanteeseen – ”Valitettavasti”

Julkaistu:

Ralli
Jari-Matti Latvalan urakka Walesin MM-rallissa on ohi.
Jari-Matti Latvalan perjantai Walesin rallissa päättyi rajuun ulosajoon kisan seitsemännellä erikoiskokeella. Hän oli tapahtumahetkellä rallin viidennellä sijalla.

Latvala eikä kartanlukija Miikka Anttila eivät loukkaantuneet hurjassa turmassa, mutta autolle kävi huonosti. Latvalan talli Toyota tiedotti perjantai-iltana Twitterissä, että kuljettaja ei pysty jatkamaan rallia lauantaina.

– Latvalan auto ei valitettavasti pysty jatkamaan rallia lauantaina ulosajon jälkeen. Turvakaaressa on vaurioita, joita ei pystytä korjaamaan, Toyota kertoi.
  • Katsojan kuvaama video Latvalan onnettomuudesta levisi nopeasti Twitterissä.
34-vuotiaalle Latvalalle takaisku oli kova. Hänellä ei ole sopimusta ensi kaudeksi. Ennen Walesin rallia Latvala arvioi, että kisa on erittäin tärkeä hänen ralliuransa kannalta. Hän toivoi saavansa jatkaa Toyotalla, mutta tallipomo Tommi Mäkiseltä ei ole tullut vielä jatkosopimusta.

– Mitään ei ole vielä paperilla. Olisi aika tärkeää saada täällä tai Espanjassa hyvä tulos. Parempi olisi tietenkin, jos saataisiin hyvä sijoitus molemmista ralleista, Latvala sanoi STT:lle

– Managerini Timo Jouhki varmasti yrittää ihan lähitulevaisuudessa neuvotella asioita kuntoon. Olisi toki hienoa, jos saataisiin samassa tiimissä jatkaa, Latvala jatkoi.