Tommi Mäkisen tallin ykköskuski neuvotteli pahimman kilpailijan kanssa – ”Emme ole enää ystäviä”

Julkaistu:

MM-ralli
Ott Tänakin neuvottelut valmistajien MM-sarjaa johtavan WRC-tallin kanssa ovat päättyneet.
Jatkaminen Toyotalla on koko ajan ollut ykkösvaihtoehto MM-sarjaa johtavalle Ott Tänakille, mutta virolaiskuljettaja on halunnut myös ottaa selvää, mitä muut tallit voisivat tarjota.

Tänak kertoi ennen torstai-iltana alkavaa Turkin MM-rallia, ettei hän enää neuvottele Toyotan tämänhetkisen päävastustajan Hyundain ja sen tallipäällikön Andrea Adamon kanssa.

– Meillä oli hieman vaikeat neuvottelut, ja luulen, että emme ole enää ystäviä, Tänak sanoi Autosportin mukaan.

Adamo yritti saada Tänakin siirtymään Hyundain nykyisen ykköskuskin Thierry Neuvillen tallikaveriksi. Italialainen tallipäällikkö ei halunnut keskiviikkona spekuloida seuraavaan kauteen liittyvillä kuljettaja-asioilla.

– Puhun kuljettajien kanssa, ja he ymmärtävät mitä teemme, mutta keskitymme nyt siihen, mitä teemme tänä vuonna, Adamo tuumi.

Adamo tekee kaikkensa, jotta Hyundai saavuttaisi vihdoin rallissa valmistajien maailmanmestaruuden. Hyundai johtaa tallien sarjaa kahdeksan pisteen erolla Toyotaan, kun jäljellä on vielä neljä MM-rallia.
Tänak, 31, ei siirry myöskään M-Sport Fordille, jonka autoilla hän ajoi ennen kuin teki sopimuksen Tommi Mäkisen johtaman Toyota-tallin kanssa ennen kautta 2018.

M-Sportilla ei ole varaa eikä enää halujakaan maksaa yhdelle kuljettajalle useita miljoonia euroja kaudesta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt