EK 6: Jari-Matti Latvala mokasi jälleen – kaatoi autonsa MM-rallin kärkipaikalta!

Julkaistu:

MM-ralli
Jari-Matti Latvala ajautui vaikeuksiin Sardinian MM-rallin kuudennella erikoiskokeella.
Jari-Matti Latvala johti Sardinian rallia 2,8 sekunnin erolla tallikaveriinsa Ott Tänakiin viidennen erikoiskokeen jälkeen.

EK 6:lla Latvala kuitenkin kaatoi ajokkinsa hitaassa mutkassa. Toyota oli kyljellään tiellä, kun Hyundain Andreas Mikkelsen ohitti paikan.

Vähän myöhemmin Latvala pääsi jatkamaan ja selviytyi erikoiskokeen maaliin yli kahdeksan ja puoli minuuttia pohja-ajasta jääneenä.
MM-sarjassa kolmantena oleva Hyundain belgialaistähti Thierry Neuville puolestaan törmäsi keula edellä penkkaan ja menetti ainakin 15 sekuntia. Ikävä seuraus ulosajosta oli se, että auton jäähdytin vaurioitui.

Tilanne kärkiryhmässä on erittäin tiukka. Hyundain Dani Sordo ja Toyotan Ott Tänak ovat nyt kärjessä täsmälleen samalla ajalla.

Pohja-ajan ajanut Teemu Suninen on heistä vain 0,8 sekunnin päässä. Neljäntenä oleva Sunisen tallikaveri Elfyn Evans on 5,2 sekuntia kärkikaksikkoa perässä.

Esapekka Lappi on nyt kahdeksantena ja Juho Hänninen yhdeksäntenä. Kalle Rovanperä nousi takaisin WRC2 Pro -luokan kärkipaikalle ohi tallikaverinsa Jan Kopeckyn.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt