Pääseekö suomalaislahjakkuus WRC-auton rattiin Jyväskylässä? Tallipomo: ”Tällä hetkellä en usko siihen”

Julkaistu:

MM-ralli
Hyundain leirissä ei vielä tiedetä, ketkä ajavat tallin WRC-autoja Suomen MM-rallissa elokuun alussa.
Varmaa on tässä vaiheessa vain se, että Hyundain kuljettajista Thierry Neuville osallistuu Suomen MM-ralliin.

Myös Andreas Mikkelsenin odotetaan ajavan Hyundailla Jyväskylässä, mutta tallipäällikkö Andrea Adamo ei vahvista sitä. Mikkelsen ei ole onnistunut alkukaudella odotusten mukaisesti. Norjalainen ei ole päässyt ajamaan kaikkia MM-ralleja, vaikka ennen kauden alkua niin oli tarkoitus.

– Suunnitelmanani on pitää hänet meillä Sardiniasta eteenpäin, mutta suunnitelmani oli myös pitää hänet Monte Carlosta eteenpäin, Adamo sanoi Autosportille.

Sebastien Loeb ei halua ajaa Suomen MM-rallia, eikä tallin neljäs kuljettaja Dani Sordo ole hyvä vaihtoehto, koska hänen vauhtinsa on ollut viime vuosina erittäin vaisua Suomen nopeassa sorarallissa.
Suomalaisia rallifaneja kiinnostaa Jari Huttusen tilanne. Toukokuussa Huttunen pääsi ajamaan Hyundain WRC-autolla Riihimäen SM-rallin. Hän kilpailee sillä myös ensi viikonloppuna Seinäjoen seudulla ajettavassa SM-osakilpailussa Pohjanmaa-rallissa.

Tallipäällikkö Adamo väittää kuitenkin, että Huttusen osallistuminen Hyundain WRC-autolla Suomen MM-ralliin on epätodennäköistä.

– Annamme hänen tottua autoon. Siksi hän ajoi (Riihimäki-rallin) ja testaa joitakin osia meille.

– Jos kysytte, voisiko hän olla Suomessa kolmannessa autossa, sanoisin, että tällä hetkellä en usko siihen, Adamo sanoi.

Hyundailla ei ole vielä koskaan ylletty kärkikolmikkoon Suomen MM-rallissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt