Varkaat iskivät Marcus ”Bosse” Grönholmin autoon Barcelonassa – ”Shortseissa taisi olla liikaa hajuhaittaa”

Julkaistu:

rallicross
Barcelonassa ajettavassa rallicrossin MM-osakilpailussa sattuu ja tapahtuu, niin radalla kuin sen ulkopuolella.
Barcelonassa on käynnissä suomalaisittain mielenkiintoinen rallicrosspäivä. Marcus Grönholmin poika Niclas taistelee MM-osakilpailun voitosta iltapäivän päälähdöissä SuperCar-luokassa sekä lajin huippulupaukset Sami-Matti Trogen ja Jesse Kallion RX2-luokassa. Samassa luokassa tykittää myös rallin takavuosien MM-kuski Jani Paasonen.

Barcelonan radan varikolla on sunnuntaina aamupäivällä riittänyt puhetta myös paljon muusta kuin itse kisatapahtumista – esimerkiksi Marcus ”Bosse” Grönholmin eilisestä takaiskusta. Rallin kaksinkertainen maailmanmestari sai kokea Espanjan kurjemman puolen.

Grönholm sai lauantaina illansuussa johtamansa GRX Taneco -tallin kuntovalmentajalta vähemmän innostavan puhelun. Rallilegendalle kerrottiin, että varkaat olivat iskeneet hänen Barcelonan lentokentältä vuokraamaansa henkilöautoon.

– Voi perhana sentään! Miten tämäkin asia nyt hoidetaan? Joutuu taas selittämään kaikkea niille auton vuokraajille, ei yhtään jaksaisi. Ja vettäkin saattaa sataa, enhän mä voi edes ajaa sillä, välittömyydestään ja aitoudestaan tunnettu Grönholm päivitteli.

Vuokra-auton lasi oli isketty aivan säpäleiksi ja auto oli pengottu läpikotaisin. Mitään ei kuitenkaan ollut viety.

– Eipä siellä onneksi ollut mitään varastettavaa, Grönholm sanoi.

– Tai oli siellä meidän GRX-tallin logolla varustetut shortsit, mutta nekään eivät kelvanneet. Ehkä niissä oli liikaa hajuhaittaa, hän veisteli.

Itse päivän kisastarteista Grönholm povaa hyvää menestystä GRX-tallille, joka tekee tiivistä yhteistyötä Set Promotionin ja sen pomon Jussi Pinomäen kanssa. Set Promotionin tuella lahjakas, vasta 16-vuotias Sami-Matti Trogen pääsee kuluvalla kaudella ajamaan seitsemän osakilpailua RX2-luokassa.

– Niclaksella kyyti riittää. Jos vaan auto pelaa, niin hän taistelee iltapäivällä kärkisijoista, Grönholm kertoi.

– Myös Niclaksen tallikaveri Timur Timerzjanov on vahvassa iskussa. Tämä lupaava Trogen vaikuttaa hänkin todella iskuvalmiilta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt