Juha Kankkunen viettää 60-vuotispäiviään Keniassa – katso upea kuva rallimestarista poikiensa rinnalla

Julkaistu:

Ralli
Rallin maailmanmestari Juha Kankkunen juhlii tänään 2. huhtikuuta 60-vuotissynttäreitään poikiensa ja lähiystäviensä kanssa Keniassa.
Rallin maailmanmestari Juha Kankkunen halusi lähteä verestämään syntymäpäivänään vanhoja muistoja Keniaan. Ammatikseen yli 40 vuotta rallia ajanut Kankkunen lensi muutama päivä ennen 60-vuotispäiväänsä 2. huhtikuuta lähiystävien sekä poikiensa Tinon ja Nikon kanssa Keniaan safarille.

– Kiire pitää nuorena: 60 on vain numero. Nykypäivän kuusikymppinen on entisajan viisikymppinen, Juha Kankkunen naureskeli Ilta-Sanomille juuri ennen lähtöään Keniaan.


Rallin nelinkertainen maailmanmestari sanoi olevansa iloinen, että voi viettää synttäreitään nimenomaan Keniassa.

– Lähdemme poikieni, perämieheksi valmistuneen Tinon, 24, ja Juhan kanssa turisteille ajamista Kuusamossa opettavan Nikon, 20, kanssa safarille. Siinä on omanlaista nostalgiaa, Juha sanoi ennen matkaa.

Kankkunen viittaa siihen, että on voittanut Kenian rallin kolmesti ja ajanut sen 15 kertaa. Hän on myös ajanut testejä Keniassa.

– Reissussa on omanlaistaan tunnetta siksikin, että pojat olivat 10- ja 14-vuotiaita, kun he olivat ensimmäisen kerran safarilla, Kankkunen sanoi.


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt