Ralli

Toyotan tallipomo Tommi Mäkinen vihjasi Jari-Matti Latvalan jatkokuvioista

Julkaistu:

MM-Ralli
Mäkinen hämmästelee suojattinsa huonoa tuuria.
Toyotan suomalaiskonkarin Jari-Matti Latvalan murheellinen kausi rallin MM-sarjassa sai jatkoa Saksan osakilpailussa. Latvala lähti kisan päätöspäivänä sunnuntaina taistelemaan toisesta sijasta, mutta ralli päättyi keskeytykseen kolmanneksi viimeisellä erikoiskokeella.

Lue lisää: Suomessa juhlinut Ott Tänak ajoi taas voittoon MM-rallissa – Esapekka Lappi palkintopallille!

– Perhana, kun jäi yksi auto reitille. Meillä oli muuten niin ehjä viikonloppu. Se harmittaa todella paljon. Jokin pieni sähkövika pilasi hänen unelmansa. Olemme erittäin pahoillamme hänen puolestaan, Toyotan tallipomo Tommi Mäkinen totesi.

– Kytkinakseli siitä varmaan lopulta katkesi. Hydrauliikkapumppu oli sitä ennen pysähtynyt anturivian vuoksi. Niitä antureita tulee meille repullinen kerrallaan, ja sieltä yli puolet heitetään heti roskiin. Silti nyt yksi anturi oli ylikuumentunut.

Latvalalla ollut huonoa onnea

Latvalalle keskeytys oli jo kuudes tällä kaudella. Suomalainen on tehnyt itsekin virheitä, mutta iso osa keskeytyksistä on mennyt teknisten vikojen piikkiin. Mäkinen hämmästelee suojattinsa huonoa tuuria.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Se oli todella iso pettymys. Olimme varmoja, että Jari-Matti olisi tehnyt kovaa jälkeä sunnuntain pätkillä. On uskomatonta, miten huono onni seuraa nyt samaa miestä, Mäkinen hämmästeli.

Latvala jatkaa MM-sarjassa ensi kaudella, mutta tallia ei ole vielä vahvistettu. Mäkisen puheista voi kuitenkin päätellä, että ura jatkunee Toyotan ajopuvussa.

– Me teemme kaikkemme, jotta Jari-Matin kurssi saadaan käännettyä. Annamme hänelle kaiken mahdollisen tuen. Onni kääntyy, kun kaikki tiimissä tekevät entistä huolellisemmin ja kovemmin töitä, Mäkinen paalutti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt