Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala hauskoissa t-paidoissa – viittaavat legendaarisen lausuntoon: ”Up in the *** of Timo” - Ralli - Ilta-Sanomat

Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala hauskoissa t-paidoissa – viittaavat legendaarisen lausuntoon: ”Up in the *** of Timo”

Julkaistu: 24.7.2018 16:17

Huumori näyttää kukkivan Jari-Matti Latvalan ja Maisa Torpan parisuhteessa.

Toyotan rallikuljettaja Jari-Matti Latvala puhkuu positiivista energiaa ennen torstaina alkavaa perinteistä Jyväskylän MM-rallia.

Latvala latasi tiistaina Instagram-tililleen tuoreen kuvan, jossa hän poseeraa peukut pystyssä auringonpaisteessa.

Eniten huomiota kuvassa kuitenkin herättää Latvalan päälleen pukema sininen t-paita, johon on painettu legendaksi muodostunut lause ”Up in the *** of Timo.

Latvala viittaa paidallaan Markus Grönholmin vuonna 2004 Turkin rallissa auton ikkunasta antamaan legendaariseen haastatteluun.

Haastattelu tehtiin sen jälkeen, kun Grönholmin kartturi Timo Rautiainen oli loukkaantunut erikoisella tavalla. Tielle kaatunut harjateräs lävisti auton pohjan ja iskeytyi voimalla Rautiaisen pakaraan.

Nettihittinä yhä pysyttelevässä haastattelussa Grönholm kertoo erikoiskokeen tapahtumista erittäin suorasanaisesti ja tehostaa sanomaansa huvittavalla käsiliikkeellä.

Video on katsottavissa Youtubessa.

– We have to stop because, it came something stone or something through seat. Up in the ass of Timo, Grönholm sanoi.

Grönholm muisteli tapausta Ilta-Sanomille aiemmin tänä vuonna. Hän sanoi, että hetki on painunut ikuisesti entisen rallitähden mieleen.

– Se oli niin hämmästyttävää, että Timon perseeseen sillä tavalla sattui, että kyllä ne omatkin kierrokset ovat yhä muistissa, Grönholm hekotteli.

Jyväskylän MM-ralliin matkustavat kannattajat voivat ilmeisesti bongata legendaariseen lausahdukseen viittaavan t-paidan myös Latvalan kihlatun Maisa Torpan päältä rallien aikana.

Torppa nimittäin latasi Instagram-tililleen kuvan, jossa hänellä on päällään täysin identtinen paita kuin Latvalalla.

– Valmiina Suomen MM-ralliin, Torppa kirjoitti kuvansa yhteyteen.

Videolla Maisa Torppa kertoo tarinan pariskunnan Lapin reissulta, jossa Jari-Matti Latvalan suunnistaminen meni pieleen.

Suuri pettymys viime kesänä

Latvala on ennen Jyväskylän rallia vasta yhdeksännellä sijalla MM-pisteissä. Hän hakee Suomen kotirallista kauden toista palkintopallisijoitustaan. Edellisen kerran hän nousi palkintokorokkeelle kauden avauskilpailussa Monte Carlossa.

Viime vuonna Suomen MM-rallissa Latvala oli erittäin epäonninen, sillä hänen autonsa hyytyi kärkipaikalta Ouninpohjan erikoiskokeella. Kisan voittoon ajoi ylivoimaisesti toinen Toyotan kuljettaja Esapekka Lappi.

LUE LISÄÄ: Toyotan tähti toivottaa Kimi Räikkösen tervetulleeksi rallitalliin – ”Mikäs siinä, varmasti on mukava kaveri”