Ralli

Jari-Matti Latvala kävi kuumana: ”Voin lopettaa puhumisen”

Julkaistu:

MM-ralli
Jari-Matti Latvala kävi lämpöisenä Meksikon MM-rallin toiseksi viimeisen erikoiskokeen maalissa.
Jari-Matti Latvala oli toiseksi nopein Meksikon MM-rallin toiseksi viimeisellä erikoiskokeella. Latvala on kisassa kahdeksantena.

– Menee oikein hyvin. Olen tyytyväinen, Latvala sanoi ensin erikoiskokeen maalissa WRC+ -kanavan lähetyksessä.

Kaikki ei kuitenkaan ollut Latvalan mielestä hyvin.

– On yksi ongelma. Olen nähnyt esityksen power stage -erikoiskokeen lähtöjärjestyksestä. Olen siinä ensimmäisenä WRC-autona. Se ei ehdottomasti ole oikein, koska olemme kisassa kahdeksantena. Ralli 2 -säännöllä mukana olevien kaverien täytyisi lähteä ensin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Jos halutaan tehdä tuollaisia valintoja, niin minä voin lopettaa seuraavassa rallissa puhumisen. Se on sitten minun valintani. Haluan vain tehdä selväksi, mikä on reilua ja mikä ei, Latvala puhisi.

Viimeiseltä power stage -erikoiskokeelta jaetaan lisäpisteitä viidelle nopeimmalle kuljettajalle. Niitä tietenkin haluaa myös Latvala, jonka mahdollisuudet bonuspisteisiin heikkenevät, jos hän joutuu lähtemään ensimmäisenä WRC-tallin kuljettajana. Myöhemmin lähtevillä pito on parempi.

Ogierilla selvä johto

Sebastien Ogier johtaa Fordilla kauden kolmatta MM-rallia 55 sekunnin erolla Dani Sordoon. Kolmantena on Kris Meeke, jonka takana neljäntenä on Andreas Mikkelsen ennen Sebastien Loebia ja Thierry Neuvillea.

Latvalan tallikaveri Ott Tänak ajoi pohjat toiseksi viimeiselle erikoiskokeelle. Virolaiskuljettaja pääsi keskeytyksen jälkeen kisan jatkamisen mahdollistavan ralli 2 -säännön turvin sunnuntain erikoiskokeille. Tänak keskeytti lauantaina turboon iskeneen vian takia.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Päätöserikoiskoe alkaa kello 20.18 Suomen aikaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt