Ralli

Uskomatonta! Kaikki viisi suomalaiskuskia keskeyttivät Meksikon MM-rallissa

Julkaistu:

MM-ralli
Suomalaiskuljettajilla oli todella surkea päivä Meksikon MM-rallissa.
Kaikki viisi Meksikon ralliin startannutta suomalaiskuljettajaa joutuivat keskeyttämään perjantain osuudella.

Ensin Kalle Rovanperä keskeytti toisella erikoiskokeella, kun keskellä tietä ollut kivi rikkoi Skodan jäähdyttimen. Myös Jari Huttunen keskeytti jäähdyttimen rikkouduttua EK 6:lla. Hän oli sitä ennen Hyundain R5-autolla kolmantena WRC2-luokassa.

Yhdeksäntenä ollut Esapekka Lappi ajoi Toyota Yaris WRC:llä ulos EK 7:llä, eikä päässyt jatkamaan. Myös Teemu Suninen hajotti autonsa ulosajossa samalla erikoiskokeella.

Kahdeksannen erikoiskokeen jälkeen Jari-Matti Latvala joutui keskeyttämään laturivian takia. Latvala oli sitä ennen seitsemäntenä. Hän jatkaa kilpailua lauantaina ralli 2 -säännön turvin kuten myös muut suomalaiskuskit.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Yritämme vielä päästä pistesijoille. Yhdeksänteen tai kymmenenteen sijaan voisi olla mahdollisuuksia, Latvala laski WRC.comin mukaan.


Sordo johtaa, Loeb toisena

Kun kymmenen erikoiskoetta on ajettu, rallia johtaa Hyundai-tallin espanjalaiskuski Dani Sordo. Toisena on Sebastien Loeb (+7,2) ennen Ott Tänakia (+11,0), Kris Meekeä (+25,0) ja Sebastien Ogieria (+30,2).

MM-sarjaa johtava Thierry Neuville on seitsemäntenä, mutta jo yli kahden minuutin päässä kärjestä. Neuvillen edellä kuudentena on Andreas Mikkelsen, joka on vain puolitoista sekuntia Ogieria perässä.

EK 11 alkaa lauantaina kello 16.33 Suomen aikaa. Meksikon rallissa ajetaan 22 erikoiskoetta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt